HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Şubat 2022 Salı Saat: 07:19

BAŞKAN TOSUN GÜVEN TAZELEDİ

Hafta sonu düzenlenen genel kurulda DEVA Partisi Ünye İlçesi kurucu başkanı İrfan Tosun, yeniden başkan seçilerek bir anlamda güven tazelerken kongreye DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın mesajları damga vurdu.
BAŞKAN TOSUN GÜVEN TAZELEDİ

 Hafta sonu düzenlenen genel kurulda DEVA Partisi Ünye İlçesi kurucu başkanı İrfan Tosun, yeniden başkan seçilerek bir anlamda güven tazelerken kongreye DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın mesajları damga vurdu. Babacan kongreye gönderdiği mesajda sorunlar karşısında çözümlerin de olduğunu ifade ederken beklentilere karşılık vereceklerinin altını çarpıcı cümlelerle çizdi.

Partisinin Ünye Birinci Olağan İlçe Kongresi’ne mesaj gönderen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, zor bir dönemde kendilerini yeni bir siyasi oluşuma yönlendiren nedenleri anlatırken kullandığı cümleler partililerden yoğun alkış aldı. Babacan mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Sorunları ve çözümleri biliyoruz.”

“Ülkenin kötü yönetilmesi ve kötüye gidiş karşısında toplumun her kesiminden gelen talepler ile milletimizin açık ve ısrarlı daveti bizleri bu zor dönemde yeni bir siyasi oluşuma yönlendirdi. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir ülkede sorunlar ve kaygılar karşısında bir şeyler yapılmaz ve susulursa olacaklar karşısında hepimiz vebal altında kalırız. Biz de susmadık. Her geçen gün giderek büyüyen kadrolarımızla görmekteyiz ki her geçen gün sorunlar artıyor ve yönetime karşı güven sarsılıyor. Yönetimde ehliyetsiz ve liyakatsiz kadrolar var. Tutarsız ve güven vermeyen bir ekonomi yönetimi var. Pek çok alanda sorunlarla karşı karşıya kalmamıza rağmen biliyoruz ki bu sorunların çözümü vardır. O nedenle beklentilere karşılık verecek ikna edici çözümlerle her yerde vatandaşlarımızın önüne çıkmaktayız. Biz, farklılıkları göz ardı etmeyeceğiz, çatışmacı ve ayrıştırıcı olmayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz ve öfke dilinden uzak duracağız. Uzlaştırıcı, çoğulcu ve katılımcı olacağız. Ümit siyaseti yapacağız korku siyasetine izin vermeyeceğiz ve kutsallarımızı siyasete alet etmeyeceğiz.”

“Deva’nın hedefleri bizleri tek çatı altında topladı”

DEVA Partisi Ordu il Başkanı Ercan Öktenay da yaptığı konuşmada “ülkemizin her alanında kötüye gitmesine itiraz eden bizler değişimin yerelden başlayacağını biliyor, ona göre elimizi taşın altına koyuyoruz. Yarınlarımızı başkalarının insafına bırakmadık. Evimizin geçimini, işimizin bereketini, ailemizin refahını, ülkemizin geleceği için evimizden ve işimizden kıstığımız zamanı partimizi büyütmek için adadık. DEVA Partisi’nin programı, hedefleri, ilkeleri, değerleri bizi bu çatı altında bir araya getirdi. Çiftçinin derdine, esnafın sorununa, emeklinin sıkıntısına, gençlerin ümitsizliğine DEVA olmak için bir araya geldik” diye konuştu.

“Geleceğin Türkiye’si için yola çıktık”

Kongre’de konuşan DEVA Partisi Ünye İlçe Başkanı Tosun da “bizler Türkiye’nin Deva’ya ihtiyacı olduğu için Deva’laştık. Yola çıkarken susturulmak istendik, susmadık. Durdurulmak istendik, durmadık. Durmayacağız da. Genel Başkanımız Ali Babacan’a olan güvencimizle geleceğin Türkiye’si için yola çıktık. Yeni kurulan bir parti olmamıza rağmen 2022 yılında en çok üye kaydı yapan partiyiz. Her geçen gün damla damla büyüyen DEVA Partisi çok yakında hak ettiği yere gelecektir” ifadelerini kullandı. 

Dikilitaş’ta düzenlenen genel kurula aralarında CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı, Memleket Partisi İlçe Başkanı Sebanur Özdemir, Yeniden, Refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Yunus Çetinkaya, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi ve Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Harun Güdek’in de bulunduğu çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi de katıldı.

Tosun başkanlığındaki Deva Partisi Ünye İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Serdar Eroğlu, İlhan Yiğit, Hasan Akyıldız, Aydın Çiftçi, İbrahim İşçi, Mustafa Çil, Hüseyin Kıran, Fatma Selim, Selma Serap Kocaoğlu, Dilek Baltacı, Ersin Hamarat, Murat Aksu, Tevrat Akkaya, Uğur Kırca

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TOSUN, GÜVEN, TAZELEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler