HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Ocak 2022 Pazartesi

‘DP’DEN ORDU’YA ÇIKARTMA’

Demokrat Genel Başkanı Gültekin Uysal Ordu’da sanayicilerin sorunlarını dinledi.
‘DP’DEN ORDU’YA ÇIKARTMA’

Demokrat Genel Başkanı Gültekin Uysal Ordu’da sanayicilerin sorunlarını dinledi.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile birlikte gelen uysal ilk olarak sivil toplum temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve partililer ile bir araya sabah kahvaltısında  geldi. 

Gültekin Uysal ve beraberindekiler daha sonra Organize Sanayi Yönetim kurulu ile, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

UYSAL ORDU’DA

Uysal sanayicilerin zor günler geçirdiğini, son dönemde uygulanan doğal ve elektrik kısıtlamalarının daha zor duruma getirdiğine dikkat çekti.

Çarklar durma noktasında

Türkiye’de ekonomide çarklarının durma noktasına geldiğini de söyleyen Uysal, ‘’ Gerek dövizde yaşananlar, gerekse doğal gaz ve elektrik kısıtlamaları sizleri zorluyor. Ancak iktidar bunları gördüğü halde görmezden gelip her şey normalmiş gibi algı yaratıyorlar.

Türkiye her geçen gün kötüye gidiyor. Öyle veya böyle bir yıl sonra seçim olacak. ‘’ dedi

İş adamları ile sanayicilerin sorunlarını dinleyen uysal milletvekili Cemal Enginyurt ile Türkiye’de her ve ilçeye gideceklerini de sözlerine ekledi.

ENGİNYUR’TAN TÜRKİYE DEĞERLENDİRMESİ

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt AK Parti iktidarının Türkiye’yi uçuruma sürüklediğini söyledi.

Enginyurt’’ Tek adam rejiminin getirdiği ortada hızla uçurumun dibine yuvarlanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı gece yarısı kararnameler ile ülkeyi yönetmeye, bürokratları ve bakanları görevden alıyor.

Gruplara ayırdılar

Son yirmi yılda 5 yıllık kalkınma planı deyip durdular. Durum ortada çiftçi perişan, sanayici önünü göremiyor. Açlık sınırı beş bin liraya dayanmış. Buğdayı, pirinci, mercimeği dışarıdan alıyoruz. Benim çiftçimde sürünüyor limon ağaçta, soğan tarlada satamadığı için çürüyor. Yedi yıldır dönüm başına verilen desteklemeyi bir lira arttırmadılar. Oysa akaryakıt bir ayda 6 liradan 15 liraya çıktı. Artık yönetemiyorlar. Kendi vekilleri bile şikayet ediyorlar. Halkın içerisine çıkamıyorlar, çıkamazlar da…

Tayip bey bir günde iki miting yapmaya başladı. Hafta sonu Giresun ve Trabzon’da konuştu. Hep aynı şeyler. Somut bir şey yok.

Türkiye’yi gruplara ayırdılar kendinden olmayanlar ya terörist yada fetocu…. Daha düne kadar meclis kürsüsünden fetoyu savunanı bakan yaptı. Bu nasıl iş siz bir şey anladınız mı?

‘Sattılar’’

Demokrat Parti döneminde rahmetli Menderes’in yaptığı fabrikaları, ülkenin kurucusu Atatürk’ün yaptıklarını satarak bu güne geldiler. Yirmi yılda 2,5 trilyon dolar harcadılar ne yaptılar. Yaptıkları tek şey yandaşlarına kıyak çekmek para kazandırmak.

‘’Bu ülke çökmez’’

Şimdi diyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan giderse ülke çöker. Bu ülkenin kurucusu sarı saçlı mavi gözlü lider öldüğünde ülke çökmedi de Tayyip bey ölünce mi çökecek. Merak etmeyin Türkiye Cumhuriyeti’ni ayakta tutacak vatanseverler her zaman vardır’’ dedi.

Sözlerini tutmadılar

Ziyaretlerde hem genel Başkan Uysal ve hem milletvekili Enginyurt ülkeyi yöneten iktidarın sözünü tutmadığını söylediler.

Enginyurt AK Parti Ordu milletvekillerinin seçim öncesi verdiği vaatlerin hiç birini yapmadığını da iddia ederken Topçam barajının satılmasını melet ırmağı üzerine yapılan HES’leri de eleştirdi.

DUYGU BAŞ




Anahtar Kelimeler : ‘DP’DEN, ORDU’YA, ÇIKARTMA’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler