HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Kasım 2021 Çarşamba

DEVA’NIN AĞIR TOPLARI GÜLYALI’DAYDI

Deva Partisi Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay’ın da eşlik ettiği ziyaret bir yönüyle de olası bir erken seçim öncesinde saha çalışmalarına start verilmesi anlamı taşıyordu.
DEVA’NIN AĞIR TOPLARI GÜLYALI’DAYDI

Deva Partisi Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf ile partinin Kurucular Kurulu üyeleri Hüseyin Nalbantoğlu ve Kadir Köşdere, Ordu ziyaretleri kapsamında Gülyalı İlçe Başkanı Sezer Yetgin ve ilçe yönetimini ziyaret etti. Deva Partisi Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay’ın da eşlik ettiği ziyaret bir yönüyle de olası bir erken seçim öncesinde saha çalışmalarına start verilmesi anlamı taşıyordu.

Deva Partisi’nin Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, beraberinde partinin kurucular kurulu üyeleri Hüseyin Nalbantoğlu ve Kadircan Köşdere ile birlikte Deva Partisi Gülyalı İlçe Başkanı Sezer Yetgin’i ziyaret etti. Deva Partisi Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay’ın da yer aldığı ziyarette Gülyalı İlçe Yönetimi misafirlerini tam kadro ile ağırladı. Ziyarette konuşan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kavaf, “saha çalışmaları için geldiğimiz Ordu’da ve Gülyalı’da bir kez daha anladık ki sadece iktidarın değil sistemin de alternatifi olarak her geçen gün daha da büyüyoruz. Genel başkanımız sayın Ali Babacan’ın liderliğinde tarımdan ekonomiye ve sosyal politikalara pek çok alanda geliştirdiğimiz politikaların sahaya yansıtılmasında kat ettiğimiz mesafeyi Ordu’da bir kez daha gözlemlemekten büyük mutluluk duydum. Sağlanan bu pozitif enerjinin bizi iktidara taşıması oldukça yakındır” dedi. Deva Partisi Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay da yaptığı değerlendirmede “ülkenin içinde bulunduğu açmazdan kurtuluşunun reçetesinin sayın Babacan’ın da dile getirdiği gibi Deva kadrolarında olduğunu” ifade ederken son olarak söz alan Deva Partisi Gülyalı İlçe Başkanı Sezer Yetgin ise “ilçe kongrelerini tamamlayıp sahaya çıktıklarını ve nüfusa oranla üye kayıtlarında ilk sıralarda yer alıyor olmalarında genel başkan ve genel merkezin söylemlerinin çok etkili olduğunu ve ilçe genelinde büyük bir kabul gördüğünü” vurguladı.  HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : DEVA’NIN, AĞIR, TOPLARI, GÜLYALI’DAYDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler