HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Haziran 2024 Salı Saat: 20:29

Erdoğan: "Şehirlerimizi Depreme Dayanıklı Hale Getirmek Milli Bir Görevdir"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı konuşmada kentsel dönüşüm konusunda hassasiyet göstermesini istedi.
Erdoğan: "Şehirlerimizi Depreme Dayanıklı Hale Getirmek Milli Bir Görevdir"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

Küçükçekmece'de çöken binayı örnek göstererek kentsel dönüşümün önemine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Pazar günü Küçükçekmece ilçemizde çöken bina, kentsel dönüşümün İstanbul için ne kadar hayati bir mesele olduğunu hepimize tekrar hatırlatmıştır" dedi.

Depremin parti meselesi olmadığını ve milli mesele olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şehirlerimizi depreme dayanıklı hale getirmek, hangi parti olursa olsun herkes için milli bir görevdir. Bu meselenin yeterince idrak edilemediğini görüyoruz" diye konuştu.

Kentsel dönüşüm konusunda Hükümetin ve Bakanlığın gösterdiği hassasiyeti yerel yönetimlerden de beklediğini ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hükümetimizin ve Bakanlığımızın sergilediği hassasiyetin bir an önce yerel yöneticiler tarafından da gösterilmesini özellikle bekliyoruz" diye konuştu.

AA





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler