HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Kasım 2021 Salı Saat: 08:21

ORDU’DA DEVA RÜZGÂRI ESTİ

Genel başkan Ali Babacan liderliğinde yurt genelinde çalışmalarını sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA)Ordu il yönetimi ve Altınordu ilçe yönetimi yaptıkları etkinliklerle adeta DEVA rüzgârı estirdiler.
ORDU’DA DEVA RÜZGÂRI ESTİ

Genel başkan Ali Babacan liderliğinde yurt genelinde çalışmalarını sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA)Ordu il yönetimi ve Altınordu ilçe yönetimi yaptıkları etkinliklerle adeta DEVA rüzgârı estirdiler. Bu etkinliklere bir de İstanbul’daki Ordu Günleri’ne katılan genel başkan Babacan’ın açıklamaları eklendi. Ayrıca Karadeniz Bölge Koordinatörü Metin Kaşıkoğlu başkanlığında il binasında düzenlenen toplantının ardından Altınordu ilçe yönetimi Köprübaşı’nda açtığı stand ile üye katılımını arttırırken hafta sonu yapılan “iktidarın zammı varsa vatandaşın yeşil pedalı var” organizasyonu da büyük ilgi gördü.

İstanbul’da Yenikapı’da düzenlenen “10’ncu Ordu Günleri”ne katılan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, konuk olduğu TV 52’de hem ülke siyasetine hem de Ordu’ya yönelik açıklamalarıyla dikkat çekti.

Babacan TV 52’de

TV 52 mikrofonlarına konuşan Babacan, yola çıkarken ilk kurdukları teşkilatlar arasında Ordu’nun da yer aldığını hatırlatarak, “katıldığım Altınordu İlçe Kongresi sonrasında partileşme anlamında Ordu’da gördüğümüz ilgi bizi yanıltmadı. İstanbul’da da teşkilatlarımızda görev yapan çok sayıda arkadaşımız var. Dolayısıyla Ordu’ya özel bir önem veriyoruz. Öte yandan ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve hayat pahalılığından çıkışın 2001 ve 2008 krizlerine nazaran daha kolay olduğuna eminim. Nasıl ki o krizlerden ekonominin başında olan bir isim olarak çıktıksa iktidarımızda yine aynı şekilde ekonomiyi düze çıkartacağız” dedi.

Ordu’da koordinasyon toplantısı

Geçen haftanın ikinci yarısında genel merkez Karadeniz Bölge Koordinatörü Metin Kaşıkoğlu başkanlığında bir araya gelen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ordu il ve ilçe yönetimleri de sahadaki etkinliğini her geçen gün daha da artırıyor. Kaşıkoğlu’nun katılımıyla il binasında gerçekleşen toplantıda ülkenin içinde bulunduğu ekonomik duruma ilişkin değerlendirmeler öne çıktı. Deva Partisi Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay’ın açış konuşmasının temelini oluşturan “ekonomi” vurgusu Karadeniz Bölge Koordinatörü Kaşıkoğlu’nun açıklamalarına da yansıdı. İktidarın bahsettiği büyümeyi” hormonlu” olarak niteleyen ve iş başına geldiklerinde “ehliyet ve liyakati” önceleyeceklerini ifade eden bölge koordinatörü, “adalet ve hukuk” temelinde bir anlayış geliştireceklerini belirtti. Aralarında Teşkilat Başkanı Volkan Anaçoğlu, Altınordu İlçe Başkanı Kübra Güvenç, Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, Fatsa İlçe Başkanı Hakan Kaygın, Gülyalı İlçe Başkanı Sezer Yetgin, Kumru İlçe Başkanı Murat İnce ve Korgan İlçe Başkanı Erdal Gediş’in de yer aldığı toplantı geniş bir katılımla gerçekleştirilirken hafta sonunda Köprübaşı’nda Altınordu ilçe yönetimi tarafından açılan stand yoğun ilgi gördü.

“Yeşil pedal” eylem

Ordu’da Deva rüzgârını estiren son etkinlik ise Pazar günü Tayfun Gürsoy Parkı’nda yapılan eylem oldu. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve zamlara karşı Deva Parti Genel Merkez ile koordineli olarak tüm illerde gerçekleştirilen etkinliğin Ordu ayağında “iktidarın zammı varsa vatandaşın yeşil pedalı var” sloganıyla bir araya gelen çok sayıda bisikletli son zamları protesto etti.




Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, DEVA, RÜZGÂRI, ESTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler