HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Nisan 2024 Salı Saat: 10:24

CHP’li Gürsoy; “Emek, Alın Terinin Karşılığını Alacak”

CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, 31 Mart’ta yanan kıvılcımın tüm Türkiye’yi aydınlatacak ışığa dönüşeceğine vurgu yaparak, “Emek, alın terinin karşılığını alacak” ifadelerini kullandı.
CHP’li Gürsoy; “Emek, Alın Terinin Karşılığını Alacak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, çalışanların sorunlarına değindi.

 

Emek üzerinde artan baskıya işaret eden Başkan Gürsoy; “Kölelik düzeni haline gelen taşeronlaşmanın sonucu olarak işçiler iş cinayetlerinde yaşamını yitirdi. Adam kayırma, iş güvencesi tehdidi, grev haklarının kısıtlanması, özgürlük, adalet ve demokrasi sorununu doğurdu. Yoksuldan alıp zengine veren iktidar şatafat içinde yaşayan yandaş yaratırken atama bekleyen öğretmenler açlık sınırının altında çalışmaya mahkûm edildi. Emeklilerimiz yoksulluğa karşı yaşam mücadelesi veriyor. Çalışanlar iş güvencesi tehdidi ile karşı karşıya” dedi.

 

Mücadeleyi yükselteceklerini ifade eden Başkan Gürsoy, şunları söyledi: “Emekten yana olan tüm kesimlerin dayanışması ile mücadeleyi yükselteceğiz. 31 Mart’ta bir kıvılcım yaktık. O kıvılcım tüm Türkiye’yi aydınlatacak ışığa dönüşecek. Emek, alın terinin karşılığını alacak. Bu inançla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nın yeni umutlara vesile olmasını diliyorum. 1 Mayıs’ı kutlamak için 1977 yılında Taksim’e çıkan emek ve özgürlük mücadelesinin öncülerini, demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirenleri saygı ile anıyorum. 1 Mayıs’ı meydanlarda coşkuyla kutlayacağımız Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.”

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler