HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Kasım 2021 Salı Saat: 08:57

‘AMACIN NE?’

DP Milletvekili Enginyurt, Büyükşehir Belediyesinin arsa satışını eleştirdi ve Başkan Güler’e seslendi.
‘AMACIN NE?’

DP Milletvekili Enginyurt, Büyükşehir Belediyesinin arsa satışını eleştirdi ve Başkan Güler’e seslendi.

‘’AMACIN NE?’

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Yeni Mahalle İmam Hatip Camii yanında bulunan Büyükşehir  Belediyesine ait arsanın satışına tepki gösterdi. 

Yöreyi ziyaret eden ve esnaf ile vatandaşlar ile sohbet eden Enginyurt, burada dolmuş duraklarının olduğuna dikkat çekti ve şunları kaydetti.

"Büyükşehir Belediyesi artık yönetilemez hale gelmiştir. Bunun en açık delili de burayı satışa çıkarmasıdır. Buradan ne kazanmak istiyorsun? Ne kazanıp da neyi ödemeyi istiyorsun? Amacın ne?" dedi. 

YANLIŞ YAPIYORLAR

Cemal Enginyurt, Köy minibüs park alanının kaldırılmasının yanlış olduğunu dile getirirken şöyle konuştu.

 "Seçim döneminde Hilmi Güler'in 552 projesi var diye destek verdik, sen o gün demedin ki! ‘ben belediyenin arsalarını satacağım' diye. Ama bugün bakıyoruz ki belediyenin arsalarını satışa çıkardın. Bunu yaparsan bu bölgedeki yüzlerce esnaf açlığa yokluğa mahkum olacak. 

Esnafın ekmeğine mi göz diktiniz? Burada bir kişiyi memnun etmek için bu arsayı satacak bir avuç borcunu kapatacaksın ancak burada yüzlerce esnaf iflas edecek. Buranın insanına yazık etme, buradaki esnafı mağdur etme, bunların çocukları evde ekmek bekliyor. Bu insanlar sizin gibi 4-5 maaş alarak geçinmiyorlar alın teri ve emekleriyle geçiniyorlar. Burası senin köyünün de minibüs durağı.

 Şu an altında son model araban olabilir, paran da olabilir ama Karaağaç Köyüne gidecek vatandaş, buradan kalkıp gidiyor. Buradaki kahvehaneler lokantalar bu kişilerden geçiniyor. Burayı bir kişiye satarak, bu insanları mağdur etme hakkınız yok. 

YÖNETİLEMİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi artık yönetilemez hale gelmiştir. Bunun en açık delili de burayı satışa çıkarmasıdır. Buradan ne kazanmak istiyorsun? Ne kazanıp da neyi ödemeyi istiyorsun? Amacın ne?"

EKMEK MÜCADELESİ

Bölgede bulunan  esnafların yüzde sekseninin  Hilmi Güler'e oy verdiğini öne süren Enginyurt, "Burada siyaset yok, burada ekmek mücadelesi var, emek mücadelesi var onun için bu insanların sesini duyalım. Bu insanların ekmeğiyle, aşıyla oynamayalım" diye konuştu.     DUYGU BAŞ




Anahtar Kelimeler : ‘AMACIN, NE?’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler