HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Ekim 2021 Cuma

AK PARTİLİ BAŞKANLAR AKKUŞ’TA TOPLANDI

AK PARTİ Ekim ayı İlçe Başkanları toplantısı Akkuş İlçesinde İl Başkanı Halit Tomakin Başkanlığında yapıldı.
AK PARTİLİ BAŞKANLAR AKKUŞ’TA TOPLANDI

AK PARTİ Ekim ayı İlçe Başkanları toplantısı Akkuş İlçesinde İl Başkanı Halit Tomakin Başkanlığında yapıldı. Toplantıya 19 İlçe Başkanı, İl Yürütme kurulu üyeleri (İl Başkan Yardımcıları)katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Halit Tomakin, son günlerde Türkiye’nin olağanüstü durumla karşı karşıya kaldığını hatırlatarak , dış güçlerin ekonomi üzerinden , yada içişlerimize müdahale ederek ,Tükiye’yi köşeye sıkıştırmak için öyle bir güruh toplanmış ki , bu güruh ellerinden geleni yapıyorlar , işin acı tarafının ise dışarıdakilerin içerideki dostları , işbirlikçileri, sağcı , solcu, muhafazakar ,HDP ‘si, aralarında daha önce cumhurbaşkanlığı , başbakanlık yapmışlar bile birbirine benzemez ittifakının paydaşları ellerini ovuşturarak , diğer taraftan da timsah gözyaşları dökerek, bıyık altından ,Cumhurbaşkanımıza akıl vermeye kalkıyorlardı , ne oldu ? Cumhurbaşkanımızın siyasi dehası diplomasi başarısı ile öyle bir ters köşe oldular ki ,akılları şaştı. Utandılar mı ? hayır..! yüzleri kızardı mı ? hayır..! . diyen Başkan Tomakin, bu güruh Türkiye’nin diz çökmesini , dolayısıyla böylelikle Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında halk için itibarının zedeleneceğini ve al aşağı edecekleri rüyasına kapıldılar. Hey hat..! unuttukları bir şey vardı 20 yıldır Milletini arkasına alarak nice fırtınalı sularda gemisini sağ salim limana çeken , her seferinde o güruhun hayıflanarak adam yine başardı diye iç geçirdikleri , zalimin karşında elif gibi dimdik duran, mazlumlara vav gibi davranan, Recep Tayyip Erdoğan ‘ı içeriden ve dışarıdan o kadar uğraşıyorlar ALLAH cc. yardımı milletin desteği ile bir türlü yı-ka-mı-yor-lar dedi.
Başkan Tomakin,Türkiye Allah cc.izni Genel Başkanımız ,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği sayesinde yaşanan ekonomik sıkıntıları da kısa sürede atlatacaktır diyerek ,DTÖ ve TÜİK verilerine göre Türkiye’nin dünya ihracatındaki payı Cumhuriyet tarihinde ilk defa %1’in üzerine çıkmıştır. Yıllıklandırılmış ihracat değeri ise 212,2 milyar dolar ile başka bir Cumhuriyet rekoru olmuştur. Bunun yanında 15 Ekim’de sadece bir günde 1,5 milyar dolarlık ihracat yapılarak önceki dönemlerin yıllık ve aylık rakamları bir günde yakalanmıştır. Türkiye özellikle AK Parti hükümetleri döneminde aldığı bu önlemlerle pandeminin yarattığı küresel kriz ortamına rağmen hem yurt içinde üreticisini koruyarak mal ve hizmet üretimini artırmış hem de sermaye katkısı, altyapı, enerji, eğitim ve kredi desteği gibi teşvik unsurları ile yabancı yatırımcıları ülkeye çekmeyi başarmıştır. Söz konusu gelişmeler ülkenin böylesine zorlu bir dönemde bile üstün başarı ortaya koyduğunu kanıtlamaktadır dedi.
Başkan Tomakin, Teşkilatlarına seslenerek, bizim burada toplanmamızın asıl amacı Teşkilatlarımızın durumu , Türkiye’de olağan üstü olaylar olurken , her seferinde dostları ile birlikte şimdi gidecek , şimdi işi bitti diye , AK PARTİ’yi , Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ın elini Ordu Teşkilatları olarak , saflarımızı daha da sıklaştırarak ,nasıl güçlendiririz derdine düşeceğiz , bu dert bizi , gündüzünü dinlenmeden , gecesini kendine örtü eylemeden yollara düşürecek , yine Cumhurbaşkanımızın her zaman bize direktifleri olan , gidilmedik mahalle, ulaşılmadık ev , sıkılmadık el bırakmayacak, kutlu davamızı, milletimize yaptığımız hizmetlerimizi anlatacağız, şimdi bugünden tezi yok her zaman olduğu gibi yeniden yollara düşme vaktidir dedi.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : AK, PARTİLİ, BAŞKANLAR, AKKUŞ’TA, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler