HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 12:49

MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve İl Başkanı Mehmet Özçelik, Ramazan Bayramı dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladılar.
MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve İl Başkanı Mehmet Özçelik, Ramazan Bayramı dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladılar.
Milletvekili Şanlıtürk, Bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel yaşandığı zamanlar olduğunu belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Birliğimizin temel taşlarından olan bayramlarımız, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına ve yaşatılmasına vesile olduğundan bizim için büyük anlama sahip. Ramazan ayının manevi huzurunu hep birlikte yaşadık ve bir bayrama daha merhaba diyoruz. Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından Müslümanların birbiriyle kaynaştığı bayramlar, kardeşliğe vesile olsun. Bayramların en güzel yanlarından biri de küskünlüklerin bitmesi, dargınlıkların unutulmasıdır. Mübarek Ramazan Bayramı’nda, büyüklerimizi ziyaret edip onların hayır dualarını alacak, çocuklarımıza da bayram kültürünün sürdürülmesi gerektiğini anlatacağız. Ayrıca temenni ederim ki; İslam ülkelerinin heyecanla beklediği bu mübarek günler, Filistin halkına uygulanan zulmü sonlandırsın. Cenab-ı Allah’tan niyazım, Gazze halkı bayramı bayram tadında yaşayabilir. Başta şehit ailelerimiz olmak üzere, tüm Türk İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Nice sağlıklı bayramlar diliyorum.”
Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik’te, Ramazan Bayramı için mesaj yayınladı. 
Başkan Özçelik, mesajında; "Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasını arzu ediyorum.  Yaptığı katkıları dolayısıyla, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip, müstesna günlerimizden birisi olan Ramazan Bayramı'na, milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı; birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına aracılık eden ulvi ve müstesna günlerdir. 
Bu düşüncelerle; hemşerilerimizin, Aziz Milletimizin ve Türk-İslam Alemi´nin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, Türk-İslam Alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini Yüce Allah´tan niyaz ediyorum" dedi
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MHP’DEN, RAMAZAN, BAYRAMI, KUTLAMALARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler