HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Nisan 2024 Pazar Saat: 23:34

ADIGÜZEL SORDU ''HIRSIZ KİMDİR''

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Meral Akşener'in "destek verdiklerimiz hırsız çıktılar" ifadesine, "asıl hırsızlık insanların umutlarını çalmaktır" diyerek yanıt verdi.
ADIGÜZEL SORDU ''HIRSIZ KİMDİR''

HIRSIZ KİMDİR

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Meral Akşener'in "destek verdiklerimiz hırsız çıktılar"  ifadesine, "asıl hırsızlık insanların umutlarını çalmaktır" diyerek yanıt verdi. 

Dün akşam bir ulusal kanalın canlı yayınına katılan Adıgüzel son genel seçim ve son yerel seçimde ulusal gündeme Ordu ile ilgili değerlendirmeler de ekleyerek, "mesele algı ile tezgah ile oy hırsızlığı ise Ordu'da iki ilçemin hesabını verin dedi.

Meral Akşener'in "elin taşı ile elin kuşunu vurmayacagız" sözlerini de hatırlatarak aday seçimindeki tercihlerinin de tezat olduğunu söyledi.

Adıgüzel'in sözlerinden satır başları şöyle: 

"Sn. Akşener'in genel secim sonrası şu sözünü çok iyi hatırlıyorum 'masadan bir kalktık bir oturduk 6 puan gitti.' şimdi ben soruyorum masadan kalkıp oturmanızla, seçim sürecindeki siyasetinizle Cumhurbaşkanı adayımızdan kaç puan gitti? Çünkü biz o seçimi 1.5 puanla kaybettik. 

Secim sonrası CHP'yi yanınızda bir yük olarak görüp bir karar alıyorsunuz, yerel seçim sonucunda aldığınız kararın faturası ağır olunca dönüp dün övgüler düzdüklerinize bugün hırsız diyorsunuz. 

Halbuki en büyük hırsızlık insanların umutlarını çalmaktır. Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaybının esas sorumlusu olarak umut hırsızlığının da esas pay sahibi Sayın Akşener'dir. Tabiki masadan neden kalktı, neden oturdu, 'devletim için son görevimi yaptım' gibi ifadeler. Bunlar da irdelenecektir. Mesele algı ve tezgah ile oy hırsızlığı ise Ordu'da giden iki ilçemin hesabını verin önce" dedi.

Bizim kurumsal ittifak icin yaptığımız tüm girişimleri oldukça sorunlu bir üslup ile reddettikten sonra iki parti arasında kurumsal hiçbir anlaşma olmadığı halde, varmış gibi sokak algısı yaratarak, büyükşehirde Iyi Parti'ye ilçede şuna buna diyerek yapılan tezgah sadece Perşembe ilçemizde ilce belediye başkanlığında 1700 hatalı oya ( aynı pusulada her iki partiye tercih nedeniyle geçersiz) neden oldu ve ben Perşembeyi 268 oy ile kaybettim. Aynı kötü kurgu ve tezgah tüm uyarılarımıza, bunu önden görmemize, 2019'da tecrübe etmemize, defalarca uyarmamıza rağmen işletildi ve il genelinde toplam 90 bin hatalı kullanılan geçersiz oya sebep oldu. Şimdi siz benim Perşembe ve Ulubeyimin hesabını verin, algı ile oy hırsızlığı için. 

Adıgüzel,  Meral Akşener'in "elin taşı ile elin kuşunu vurmayacağız' sözleri ile aday seçimindeki tercihleri arasında tezat olduğunu da söyledi.

""Meral hanım önceki dönemde de Ordu'da yine eski bir AKP'li İdris Naim Şahin'i iki defa öne aldı. Bu şeçimde de yine bir AKP'liyi, bunu da açıkça ifade eden bir ismi aday gösterdi. Türkiye'nin pek çok yerinde benzer örnekler var, CHP'liler de var. Bu "elin taşı ile elin kuşunu vurmaya kalkmak" degil midir?

Halbuki Ordu'da İyi Parti'de kuruluşundan bu güne kadar emek vermiş liyakat sahibi birçok yurtsever iyi yürekli iyi insanlar da vardı" dedi 

Sözlerinin sonunda "tabi ki iyi yürekli İyi insanları ayrı tutuyorum. Ülkemdeki ağır koşullara karşı bizimle aynı düşünüp aynı hassasiyetle mücadelede paydaş olduğunuz yurtsever insanlar, Sn.Akşener ile bu konularda paydaş degiller, onu da yoğun bir şekilde iletiyorlar. Aklıselim tüm İyilere de selam olsun" dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ADIGÜZEL, SORDU, ''HIRSIZ, KİMDİR''

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler