- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
MHP'li Başkandan Görev Devriyle İlgili Açıklama
Çamaş'ta CHP'li Belediye Başkanı Leyla Çıtır'a görevi devretmeye gitmeyerek eleştirilerin odağında olan MHP'li Başkan Mahmut Ayparcası açıklama yaptı.
Seçimlerin ardından Çamaş Belediyesi'nde görev devri konusunda yayınlanan haberler konusunda bir açıklama yapan Çamaş Eski Belediye Başkanı Mahmut Ayparcası, hiçbir törene davet edilmediğini ifade etti.
Mahmut Ayparcası'nın sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklaması şöyle; "Bazı Haber Sitelerinde, 'MHP’li Başkan CHP’li Başkan'a görevi devretmeye gelmedi' şeklinde haberler çıkmıştır. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yapılan tören 'Mazbata Töreni' olarak ilan edilmiş olup, devir teslim töreni yapılmamıştır. Şahsımı hiç bir şekilde, her hangi bir törene de davet etmemişlerdir. Çıkan haberlere tekzip yapmadıkları gibi, alel acele Sayın Cumhurbaşkanı’mızın resmini makam odasından indirmişlerdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın resimini indirmeye kimsenin gücü yetmez, yetmeyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
HABER MERKEZİ

