HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Nisan 2024 Cuma Saat: 12:04

Yeniden Seçilen Tavlı’ya Muhteşem Karşılama

31 Mart seçimlerinin ardından göreve yeniden seçilen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İnkur Mahallesi sakinleri tarafından konfeti ve meşalelerle karşılandı.
Yeniden Seçilen Tavlı’ya Muhteşem Karşılama

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde halkın teveccühü ile yeniden göreve seçilirken seçimlerin hemen ardından çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

Başkan Tavlı bir yandan tebrik ziyaretlerini makamında kabul ederken diğer yandan mahallelerde vatandaşlarla da kucaklaşmaya devam ediyor.

 

İnkur Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Tavlı vatandaşların sevgi seli ile karşılandı. Konfeti ve meşaleler yakan vatandaşlar Başkan Tavlı’nın yeni dönemini tebrik etti.

İnkur halkının sevgi selinden duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “Görev süremiz boyunca hiç durmadık, hiç yorulmadık. Bundan sonra da memleket sevdamızla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Ünye’de Belediyecilik hizmetlerinin hız kesmeden devam edeceğini açıklayan Başkan Tavlı; “Halka hizmet Hakk'a hizmettir. Görev süremiz boyunca hiç durmadık, hiç yorulmadık. Bundan sonra da memleket sevdamızla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri teveccühleri ile onurlandıran İnkur mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek hem teşekkür ettik, hem de tebrikleri kabul ettik. Tüm hemşehrilerime göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolay teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler