HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 14:22

Semiz’de, Yeni Başkana Tebrik

Çaybaşı Belediye Başkanlığı seçimini kaybeden Hüseyin Semiz, Yeniden Refah Partili Mesut Karayiğit’i tebrik etti.
Semiz’de, Yeni Başkana Tebrik

Çaybaşı Belediye Başkanlığı seçimini kaybeden Hüseyin Semiz,  Yeniden Refah Partili Mesut Karayiğit’i tebrik etti.

Semiz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “31 Mart 2019 tarihinde siz değerli hemşehrilerimin teveccühü neticesinde Belediye Başkanlığı görevini büyük bir başarı ile kazanarak, İlçemize 5 yıl hizmet etme imkanı bulduk.

Bugün gelinen noktada Partimizin tasarrufu neticesinde aday gösterilmeyerek, bayrak yarışı olarak baktığımız hizmet davamızı bir başka arkadaşımıza devrettik.

Sizlerden aldığımız güç ve destekle İlçemize 5 yıl süre içersinde hayal bile edilemeyecek, Yeni Belediye Binası, Devlet Hastanesi, Sosyal Tesis İnşaatı, devasa taş duvar, beton yol, genişletme, menfez gibi hizmetleri kazandırmanın haklı gururunu yaşıyorum.

Büyük bir demokrasi örneği ile gerçekleşen 2024 Seçimini, yine siz değerli hemşehrilerimizin teveccühü ile kazanarak Çaybaşı Belediye Başkanı olarak seçilen Mesut Karayiğit kardeşimi tebrik ediyor, üstün başarılar diliyorum.

5 yıl önce şahsıma güvenerek Başkanlık Makamını layık gören başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, desteklerini hep hissettiğimiz, İlçemiz için yapacağımız her çalışmada kapılarını ve tüm imkanlarını ardına kadar açan değerli büyüğümüz hemşehrimiz ve gururumuz TBMM Başkanımız Sn. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a, Sayın Milletvekillerimize, Sayın İl Başkanlarıma, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza, her daim yanımda olan değerli eşime ve aileme, Ak Parti İlçe Başkanımız Adem Genç ve yönetimine, kadın ve gençlik kollarımıza, partimizin her kademesinde görev yapan dava arkadaşlarıma, meclis üyelerimize, mahalle muhtarlarımıza, 5 yıl boyunca birlikte emek verdiğimiz çalışma arkadaşlarıma velhasılı 26 mahallesiyle tüm Çaybaşılı hemşehrilerime en kalbi şükranlarımı iletiyor, teşekkür ediyorum.

Yeni dönemin Çaybaşı ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.




Anahtar Kelimeler : Semiz’de, Yeni, Başkana, Tebrik

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler