HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 11:42

Şanlıtürk; “Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 31 Mart Yerel Seçimlerin ardından yaptığı değerlendirmede hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağına dikkat çekti.
Şanlıtürk; “Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak”

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu’nun Gülyalı ve İkizce ilçe belediyelerini kazanan MHP’de önümüzdeki süreçte yeni bir dönemin başlangıcı olacağını açıkladı.

 

Özellikle CHP’nin kalesi olan Gülyalı ilçesini açık ara bir fark ile alan MHP’nin İkizce ilçesinde de benzer bir sonuç ile yeniden güven tazelemesi Cumhur ittifakı içerisinde birlik ve beraberlik tesisini de en iyi şekilde ortaya koymuş oldu.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesini kazanan AK Parti ve Cumhur İttifakı adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ilçelerde de seçim kazanan Cumhur İttifakı Belediye başkanlarını tebrik eden MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Aylardır sahada Cumhur İttifakımız, parti kademelerimiz ve en önemlisi hemşehrilerimiz ile birlikte yürüttüğümüz seçim çalışmalarımız şükürler olsun ki başarıyla sonuçlandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler, kadirşinas vatandaşlarımızın teveccühüyle seçimi kazanarak ipi göğüsledi. ‘Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ sözüyle Ordumuzda yepyeni bir dönemin başlayacağının sinyalini veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine ikinci döneminde başarılar diliyoruz.  Cumhur İttifakı sarsılmaz gücüyle sapasağlam yerinde durmaktadır. Cenab-ı Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler