HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Mart 2024 Pazartesi Saat: 11:38

CHP’li Gürsoy: “Bu Zihniyete 31 Mart'ta Veda Edeceğiz”

CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, Altınordu Belediyesi'nin seçimden önce kaldırıp, seçime birkaç gün kala pazar yeri kurmasına ilişkin eleştiride bulundu.
CHP’li Gürsoy: “Bu Zihniyete 31 Mart'ta Veda Edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, Altınordu Belediyesi’nin oy için vatandaşı manipüle etmeye çalıştığını, kaldırdığı pazar yerini seçimi kaybedeceği için yeniden kurduğunu iddia etti.

 

Esnaf, üretici ve halkı dinlemeyen anlayışın 31 Mart’ta gideceğini ifade eden Başkan Bulut, şöyle devam etti; “Altınordu Belediyesi'nin yıllar önce kaldırıp perişan ettiği pazar esnafını, köylü üreticilerimizi ve semt sakinlerini seçime 10 gün kala hatırlayası tuttu. Seçimi kaybettiklerini anlayınca aynı anda bütün tuşlara basıyorlar. Pazarı kaldıran kendisi, kuran kendisi. Haber başlığını da ‘Altınordu Belediyesi gönüllere dokunmaya devam ediyor’ diye atıp servis ediyorlar. Bu görüntü, bu uygulama seçimi kaybettiklerini anlayıp bütün tuşlara aynı anda basma psikolojisinin yansımasıdır. 31 Mart'ta esnafı, üreticiyi ve halkı dinlemeyen bu anlayış gidecek; Ulaş Tepe yönetiminde herkesi dinleyen, birlikte karar alan ve uygulayan çözüm belediyeciliği gelecek.”

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler