HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Mart 2024 Pazar Saat: 21:15

DÖRT DÖRTLÜK SAHA PERFORMANSI

“SON HAFTAYA BÜYÜK BİR COŞKU VE HEYECANLA GİRİYORUZ
DÖRT DÖRTLÜK SAHA PERFORMANSI

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, seçimlerin gerçekleşeceği son haftaya girilirken saha çalışmalarında üstün bir performans göstererek gece gündüz demeden her an vatandaşlarla bir araya geliyor. 

SAHURDAN SONRA SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLIYORUZ

Son bir haftayı uykusuz bir şekilde saha çalışmalarına ağırlık vererek tamamlayacaklarını belirten Ulaş Tepe, “Gün saat 8'de başlar ama biz saat 4.30'dan bu yana ayaktayız. Son bir hafta uyumayacağız. Canla başla çalışarak Altınordu'ya değişimi yaşatacağız. Sahurdan sonra uyumadık ve çok erken vakitlerde çalışmalarımıza başladık. İnancımızda ve kültürümüzde en büyük nimet ekmektir. Sofralarıımızın tacı ekmeğin günlük olarak taze bir şekilde bizlere ulaşması için sabahın erken saatlerinde çalışmaya başlayan fırınlarımızı ziyaret ederek emekçilerimize kolaylıklar diledik. Fırınlarımızı ziyaret ettikten sonra sebze ve meyve haline geçerek şehrimize dağıtacakları tazecik ürünleri istifleyen esnaflarımızla ve emekçilerimizle bir araya geldik. Kolaylıklar dileyip serin havada açık alanda yakılan sobanın başında keyifli bir sohbet eşliğinde ısındık. Rabbim ağzımızın tadını bozmasın. Afiyet ve bereket bizimle olsun” dedi. 

İFTAR VAKTİNE KADAR HANE HANE GEZİLİYOR

Uzun bir süre sokak sokak, cadde cadde gezerek ziyaret gerçekleştirildiğini anımsatan Ulaş Tepe, “Uğramadığımız esnaf sayımız çok azdır. Kentin %98’ine ulaştık. Şimdi farklı bir boyuta geçerek kapı kapı dolaşmaya başladık. Hemşehrilerimizin kapılarını çalıyor, hayırlı Ramazanlar diliyor ve pide ikramında bulunuyoruz. Altınordu’da kapılar da gönüller de bize hep tebessümle açılıyor. Afiyet dolu, huzur dolu, bereket dolu nice Ramazanlarda bir araya gelmek dileğiyle; büyük Altınordu ailemizin her bir ferdine selam ve hürmetlerimi sunuyorum. Birliğimiz hiç bozulmasın” dedi. 

SONRA HALK BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

İftar programlarında da mahallelerimizdeki organizasyonlara konuk oluyoruz diyen Ulaş Tepe, Erenli mahallesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Tepe, “Aynı ırmağın beslediği havzanın iki yakasında bir yanımız Turnasuyu'na bakarken diğer yanımız Melet'i seyrediyor. Bu coğrafyaya çıktığımda kendimi evimde, köyümde hissediyor; insanından aile sıcaklığıyla bir karşılama görüyorum.. Gönüllerini açtığını bildiğimiz mahallemizin sofralarını da açtığı davette hemşehrilerimizle aynı sofrada bir araya gelmenin mutluluğunu paylaştık. Birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmasın. Hep bir arada, hep mutluluk ve güzellikleri paylaşmak dileğiyle, Rabbim sofralarımızın bereketini artırsın. Heyecanımıza heyecan katan, 31 Mart'a uzanan süreçte, ‘bu iş tamam’ dedirten içtenliğiniz ve desteğiniz için sonsuz teşekkürler” dedi. 

Erenli’deki iftar programının ardından teravih namazını Gerce mahallesinde kılan Ulaş Tepe, “Sevdamıza yollar dayanmaz. Mesafesi uzak olsa da gönülden hep yan yanayız. Mesafeler de buluşmamıza engel olamaz. Seçimden seçime hatırlayanlar gibi değil sadece seçim çalışmalarımızın başladığı 15 Aralık tarihini baz alırsak 3 ayı geçen sürede Gerce'yi 3. kez ziyaret ediyoruz. Bu çabamız dahi hemşehrilerimizin büyük takdiriyle karşılanıyor. Gerce mahallemizde teravih namazımızı kıldıktan sonra hemşehrilerimizle kucaklaştık. Gurbetten evlâdı gelmişçesine bir hasretle, samimiyetle bizleri karşılayan mahallemizin yüreği güzel insanlarına çok teşekkür ediyorum. Sıcak sobanın etrafında sıcacık çaylarımızı yudumlarken gönül birlikteliğimizi daha da güçlendirdik. Bu birliktelik, bu muhabbet katlanarak devam edecek. 1 Nisan'dan sonra hizmetlerimizle de Gerce'de olacağız” dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : DÖRT, DÖRTLÜK, SAHA, PERFORMANSI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler