HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Mart 2024 Cumartesi Saat: 17:32

ENVER YILMAZ FATSA OSB'Yİ ZİYARET ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Fatsa Organize Sanayi ve şehir merkezinde vatandaşlarla buluştu.
ENVER YILMAZ FATSA OSB'Yİ ZİYARET ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Fatsa Organize Sanayi ve şehir merkezinde vatandaşlarla buluştu.

Her gün farklı bir ilçeyi ziyaret eden İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, bugün Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrikaları ziyaret etti iş insanları ve çalışanlar ile bir araya geldi.

FATSA OSB'DE SANAYİCİLERLE BULUŞTU

Ziyaretlerde Enver Yılmaz, iş insanları ve çalışanların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Bölgenin kalkınması için yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Enver Yılmaz, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nin Ordu'nun ekonomisi için önemli bir yere sahip olduğunu ve bu bölgenin gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

İLÇE MERKEZİNDE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Daha sonra Fatsa'da Arslan Aydınlık Caddesi'nde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. 

FATSA İLÇEMİZE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Enver Yılmaz, Fatsa'daki ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada, "Fatsa'da çok yoğun ve verimli bir gün geçirdik. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş insanları ve çalışanlar ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledik. Daha sonra esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdik. Fatsa ilçemizin her zamanki ilgisi ve sevgisi bizleri çok mutlu etti. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Fatsa ilçemizin desteğiyle Ordu'da büyük bir değişime imza atacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.




Anahtar Kelimeler : ENVER, YILMAZ, FATSA, OSB'Yİ, ZİYARET, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler