HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Mart 2024 Cuma Saat: 17:12

“ÜNYE’YE NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti.
“ÜNYE’YE NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ayrı bir gönül bağı bulunduğu ve Cumhur İttifakının önemli kalelerinden biri olan Ünye ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti.

Ordu’nun 19 ilçesini ziyaret eden Başkan Güler, Ünye’de de vatandaşlarla bulundu. Her gittiği ilçede vatandaşların sevgisi ile karşılanan Başkan Güler’e Ünyelilerin ilgisi yoğun oldu. Gün boyu esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güler daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret etti.

“ÜNYE’YE NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK”

SKM’de bir konuşma yapan ve Ünye’nin Karadeniz’in incilerinden biri olduğunu altını çizen Başkan Güler, 31 Marttan sonra Ünye’ye yapılacak yatırımların hazır olduğunu söyledi. Ünye’de daha çöp sorununu tarihe gömdüklerinin altını çizen Başkan Güler, Çamlık’ın yok olmasını engellediklerini de sözlerine ekleyerek şu ifadelere yer verdi:

“Ordu’nun en güzel ilçelerinden birisi olan Ünye’de güzel bir çalışma içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren Ünye’ye ne söz verdiysek yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Ünye ilçesinin kanayan yarası olan çöp sorununu kökten çözdük. Betona açılan Çamlık’ı tarih olmaktan kurtardık. Şu an burası Ünyelilerin ve yaşam alanı oldu. Ünye limanını daha da genişlettik. Şimdi hem turizme hem de ticarette önemli bir yere sahip oldu.”

“’BEN YAĞMUR OLSAM ÜNYE’YE DAMLAMAM DİYENLER VAR’ BU NASIL BİR KİBİRDİR”

Bakanlığı döneminde doğalgazın Ünye’ye getirildiği halde evlere bağlantısının önüne geçildiğini hatırlatan Başkan Güler sözlerini şöyle devam etti:

“Ünye’ye yıllar önce doğalgaz getirildi. Ancak şu an aday olan ve o dönem belediye başkanlığı yapan kişi yollar bozulmasın diye 10 yıldır doğalgazı Ünyelilere ulaşmasının önüne geçti. Bir diğeri de çıkıyor diyor k, ‘Ben yağmur olsam Ünye’ye damlamam’. Bu nasıl bir yaklaşım. Bu nasıl bir kibirdir. Ondan sonra Ünye’ye gelip, Ünyelilerden oy istiyor. Zaten bu yaklaşımı dolayısıyla Cumhurbaşkanımız onun biletini kesti” şeklinde konuştu.

Başkan Güler ayrıca Cumhurbaşkanı ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini ve tüm Ordululara ve Ünyelilere selamlarını ilettiğini belirtti. SKM salonunu dolduran vatandaşlar bunun üzerine sloganlarla sevgi gösterisinde bulundu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : “ÜNYE’YE, NE, SÖZ, VERDİYSEK, YAPTIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler