HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Mart 2024 Çarşamba Saat: 15:49

BAŞKAN TÖREN’E ALTINORDULULARDAN TAM DESTEK

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, seçim çalışmaları kapsamında bu kez fındık işletmelerini ziyaret ederek, emekçilerle bir araya geldi.
BAŞKAN TÖREN’E ALTINORDULULARDAN TAM DESTEK

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, seçim çalışmaları kapsamında bu kez fındık işletmelerini ziyaret ederek, emekçilerle bir araya geldi.

Başkan Aşkın Tören, güne sektörün önemli sanayi kuruluşlarından Karimex Fındık İşletmelerini ziyaret ederek başladı. Sektör ziyaretinin İkinci durağı Şahinler Fındık olan Başkan Aşkın Tören, burada ise Özay Şahin ve çalışanları ile bir araya geldi.

Karimex Fındık işletmelerinde, İcra Kurulu Başkanı Emrah Albayrak ve çalışma arkadaşları ile bir araya gelen Başkan Tören "Bu şehirde bizim tek bir hayalimiz var insanlar hangi işi yapıyorsa yapsın günün sonunda mutlu olsunlar huzurlu olsunlar. Şehrimizin alt yapısına, üst yapısına, yeşiline insan merkezli çalışmalarımızla dokunarak bu şehri güzelleştirmeye çalışıyoruz. İstihdam kuruluşlarımızın sayısı çoğaldıkça şehrimizin kalkınması gelişmesi sosyal refahı ve aile ekonomisinin rahatlaması anlamına geliyor. Bunun için alt yapılar oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ ALT YAPISINI GÜÇLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Çocukların eğitim altyapılarını destekleyici kurumları hayata geçirdiklerini belirten Başkan Tören “ailelerimiz sadece çalışan kadınlar ve çalışan erkeklerden ibaret değil. Gençlerimiz var, çocuklarımız var eğitime devam eden öğrencilerimiz var. Amacımız burada da bütün çocuklarımıza eğitimde fırsat eşitliğini sağlayabilmek için eğitimde fırsat eşitliğinin alt yapısını güçlendirmeye çalışıyoruz.

Bunun için bir gençlik merkezi açtık, bunun için bir mükemmeliyet merkezi açtık. Buralarda kursiyerlerimiz var bunun için bir hazır giyim uygulama merkezi açtık. Bunun için bilhassa çalışma hayatında bir kadınımız çalışıyorsa çocuğu varsa 3-6 yaş grubu onun çocuğuna ücretsiz bakmaya talibiz biz” dedi.

”YENİ DÖNEMDE SEMT KREŞLERİMİZİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ”

Çalışan ve iş hayatına katılmak isteyen kadınlar  için kreşlerin büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Tören “Birincisini açtık Bahçelievler'de o bölgelerde oturanların çocuğuna biz ücretsiz bakıyoruz. Amacımız yeni dönemde bu semt kreşlerini dörde beşe çıkarmak yeni dönemde en az 4 tane daha kreşi şehrimize kazandıracağız. Diğer taraftan çocuklarımız için ücretsiz etüt merkezi kurduk, sıcak bir ortamda geleceği ile ilgili eğitim gönüllülerimiz tarafından almış oldukları eğitimler desteklensin diye.

Bağrından çıktığım bu toplumun bir evladı olarak tek bir amacımız var; halkımızın rızasını kazanmak. Halkımızın rızasını kazanınca hakkın da rızasını kazandığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Saha çalışmalarını Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ziyaretiyle sürdüren Başkan Tören, çeşitli sektörlerden iş insanları ve eşleriyle iftarda bir araya geldi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TÖREN’E, ALTINORDULULARDAN, TAM, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler