HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Mart 2024 Salı Saat: 17:05

“BİZ GÜÇLÜ BİR EKİBİZ”

İkizce, Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i yalnız bırakmadı. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen meydanı dolduran İkizcelilerden Başkan Güler’e tam destek geldi.
“BİZ GÜÇLÜ BİR EKİBİZ”

İkizce, Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i yalnız bırakmadı. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen meydanı dolduran İkizcelilerden Başkan Güler’e tam destek geldi.

Sabahın erken saatlerinde seçim çalışmalarına başlayan Başkan Güler, İkizce ilçesinde yağmur ve soğuğa aldırış etmeden toplanan kalabalığın coşkusuyla karşılandı. İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşlar bir araya gelen ve mitinge dönüşen ziyarette konuşan Başkan Güler, İkizce için yeni müjdeler açıklarken önemli mesajlar verdi.

Mitingde İkizce için yatırımları peş peşe müjdeleyen Başkan Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Öncelikle söyleyeyim, Osman Kaygı ne diyorsa altına imzamı atıyorum. Onun sözü ve istekleri bizim imzamızı taşır. Doğalgaz çalışması ile hanım kardeşlerimiz rahat edecek. İkizce ilçemizi aydınlatmıştık şimdi de mahallerimize de bunu yapacağız. Yine cephe iyileştirme çalışmalarını yapacağız. Kreş projesini hayata geçireceğiz. İstihdamı artırarak sanayi ağırlık vereceğiz. Burada sizlere işyerleri açacağız. Düğün salonu projemiz de var. Devren Tepesi’nde seyir terası projesini hayata geçireceğiz. Tüm bu projeler sizlere hayırlı olsun. 32 muhtarımızla birlikte Osman kardeşimiz 5 yılda güzel çalışmalar yaptı. Şimdi daha da güzel çalışmalar yapacağız”

İkizce Belediyesi’nin bütçesinin yaklaşık 20 milyon lira olmasına rağmen İkizce’ye 5 yılda 108 milyon liralık yatırım yaptıklarını kaydeden Başkan Güler, “Kendi aldığımız iş makineleriyle, beton asfalt tesislerimizle cayır cayır yol yapıyoruz, çalışıyoruz. Size söylüyorum, 2 yıl içerisinde İkizce’nin yol ve su meselesi kalmayacak” diye konuştu.

“MUHALEFET KONUŞUYOR AMA YALAN KONUŞUYOR. GEREKEN CEVABI BİR KEREYE MAHSUS VERECEĞİZ”

31 Mart Yerel Seçim süreci devam ederken muhalefetin sürekli yalan konuştuğunu, ortaya atılan bilgilerin yalan olduğunu vurgulayan Güler, konuşmasına şöyle devam etti:

“Konuşuyorlar ama boş konuşuyorlar. Konuşuyorlar ama yalan konuşuyorlar. Sadece konuşsalar razıyım ama yalan konuşuyorlar. Her şeyleri yalan. Biz bu yalanları düzeltmekten bıktık. Zaman harcamıyoruz, ilgilenmiyoruz. Gereken cevabı bir kereye mahsus vereceğiz. Meydan öyle boş değil. Bu memleket sahibi bizleriz. Öyle hikâye yok. Herkes haddini bilecek”

“BİZ GÜÇLÜ BİR EKİBİZ”

İktidarı temsil ettiklerini ve güçlü bir ekip olduklarını kaydeden Güler, “Biz güçlü bir ekibiz. Cumhurbaşkanımız, Bilge Başkan Devlet Bahçeli , Bakanlarımız, Milletvekillerimiz var. Bu birlikteliğimiz dosta güven, düşmana kaygı versin” dedi.

“FINDIĞIN FİYATINI ARTIK BİZ BELİRLEYECEĞİZ”

Fındıkta uzun süredir büyük bir mücadele verdiklerini, fındık fiyatına alternatif fiyat açıklayarak müdahale eden ve serbest piyasayı olumsuz etkileyen tekel firmalarına karşı verdikleri mücadelenin zaferle sonuçlandığını anlatan Bakan Güler, “Fındığımız bundan sonra çok para edecek. Bundan sonra fındığınız kar edecek emeğinizin karşılığını alacaksınız. Fındık bir şekilde özgürlüğüne kavuşmuş oldu. Artık fındık fiyatını biz belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler : “BİZ, GÜÇLÜ, BİR, EKİBİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler