HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Mart 2024 Pazartesi Saat: 15:55

ENVER YILMAZ ORDU'NUN KALBİNDE!

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu ekonomisinin kalbi konumundaki Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.
ENVER YILMAZ ORDU'NUN KALBİNDE!

İş insanlarıyla istihdama yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunan Yılmaz, işçi ve emekçilerle bir araya geldi. 

Ordu'da sahada adım atmadık yer bırakmayan İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Yılmaz, ilk ziyaretini OSB Müteşebbis heyeti ile toplantı yaparak başladı. Toplantının ardından bölgede istihdama katkı sağlayan işletmeleri ziyaret eden Yılmaz, işletme sahipleri ve işçilerle bir araya geldi. 

İSTİHDAM SAĞLAYAN HERKESİN YANINDA OLACAĞIZ

Yılmaz, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Üretime, istihdama, ilimizin ve ülkemizin kalkınmasına katkı sunan herkesin her zaman yanında olacağız.

OSB Müteşebbis heyetini ziyaret edip, işletme sahipleri ve işçi kardeşlerimizle buluştuk. İlimizdeki, sanayici iş insanlarının sorunları, organize sanayi bölgelerinin durumu, istihdama yönelik olarak geliştirilecek projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. 

İşletme sahipleri ve bölgede çalışan emekçi kardeşlerimize gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Enver Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki ziyaretlerin ardından, Poyraz, Çebi, Duran, Şahin ve Karimex fındık fabrikalarında da işletme sahipleri ve emekçilerle buluştu.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : ENVER, YILMAZ, ORDU'NUN, KALBİNDE!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler