HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Mart 2024 Cuma Saat: 13:45

ALTINORDU'DA İNSANA DOKUNAN İŞLER YAPACAĞIZ

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, “Bizim şuraya şu kadar bina yapacağız, buraya bu kadar bina yapacağız gibi derdimiz yok. Biz, insana dokunan, yaşama dokunan, çocuğa dokunan, kadına dokunan işler yapacağız” dedi.
ALTINORDU'DA İNSANA DOKUNAN İŞLER YAPACAĞIZ

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, “Bizim şuraya şu kadar bina yapacağız, buraya bu kadar bina yapacağız gibi derdimiz yok. Biz, insana dokunan, yaşama dokunan, çocuğa dokunan, kadına dokunan işler yapacağız” dedi.

TEPE: "CUMHURİYET'İN BİR ESERİYİM"

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Yeni Bir Sabah programına konuk oldu. Programda İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtlayan Tepe, “Benim babam Ordu Belediyesi’nde çalışan bir memurdu, annem de ev hanımı. İkisi de rahmetli oldu. Memur bir baba ile ev hanımı annenin yetiştirdiği, Cumhuriyet değerlerine çok bağlı olan ve Cumhuriyetin de bütün değerlerinden, kazanımlarından faydalanmış bir arkadaşınızım. Çünkü 28 yaşında Ordu’da, Gülyalı’da belediye başkanı olabildiysem hiç şüphesi bu Atatürk Türkiye’sinin, Cumhuriyet’in bir eseri olarak bunu başarabildim. Tabi ki burada bütün hemşerilerimizin çok büyük desteği oldu. Onlar için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AYRIŞTIRMADAN HERKESİ KUCAKLADIK

Tepe, kimseyi ayrıştırmadan yeni dönemde kent için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Bizim asıl derdimiz, asıl amacımız da herkesi kucaklayan bir anlayış ile belediyecilik yaptık. Sağcısı, solcusu demeden, ayırmadan ve ayrıştırmadan herkesi kucakladık. Çünkü bizi, biz yapan değerler var. Şanlı Türk bayrağımız ortak değerimiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ortak değerimiz. Çevremiz, doğamız ortak değerimiz. Biz bu ortak değerlerin bir parçasıyız. Dolayısıyla biz, bizi biz yapan değerlere sımsıkı sarıldık. Bundan sonra da sımsıkı sarılmaya devam edeceğiz. Biz o mahalleden şu kadar oy aldık, bu mahalleden bu kadar oy aldık diye hiç ayrım yapmadık. Yeni dönemde de Altınordu’nun her bir mahallesinde, her bir köşesinde yine bu anlayışımızı devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

ALTINORDU'DA ÖĞRENCİLERE BESLENME DESTEĞİNDE BULUNACAĞIZ

Tepe, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ancak içerisinde bulunduğumuz süreçten kaynaklı olarak ekonomik olarak çok ciddi sıkıntı yaşayan hemşerilerimiz var. Bizim Alınca mahallemiz var. Alınca mahallemizden şehir merkezine gidip gelmek inanın karı-koca gidip gelseniz 200 lira. Şehirde bir yemek yeseler durumun vahameti her geçen gün artıyor.  Bizim de bütün projelerimiz şu; bizim şuraya şu kadar bina yapacağız, buraya bu kadar bina yapacağız gibi derdimiz yok. Biz insana dokunan, yaşama dokunan, çocuğa dokunan, kadına dokunan işler yapacağız. Kadınların istihdamda var olmaları için daha fazla kreşler yapacağız. Üzülerek söylüyorum; Ordu’da yüzlerce çocuğun beslenme çantasına annesi veya babası yarım ekmek ya da 1 tane su koyuyor. Altınordu Belediyesi olarak yeni dönemde öğrencilerin beslenme desteğini biz sağlayacağız. Bundan sonraki süreçte göreceksiniz; Altınordu’da herkesi kucaklayan, iyi işler yapan; kavga eden değil danışan, dayanışan, konuşan ve herkes tarafından da ulaşılabilen bir belediye başkanı olacağız.”

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : ALTINORDU'DA, İNSANA, DOKUNAN, İŞLER, YAPACAĞIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler