- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
- 12:11 Uzmandan Uyarı
Fındık Fiyatı
FATSA'DA HALKIN SEVGİSİNİ KAZANDI
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kararla yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında Fatsa ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
SKM açılışına katılan Başkan Güler, esnaf ziyareti gerçekleştirdiği Fatsa’da halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Geride kalan 5 yılda Fatsa’da önemli alt ve üst yapı yatırımlarını hayata geçirerek halkın yıllardır kanayan sorunlarına çözüm getiren Başkan Güler’e vatandaşlar teşekkür ederek yeni dönem için destek sözü verdi.
Esnaf ve vatandaşların taleplerini de not alan Başkan Güler, kavgadan uzak sevgi dilini kullanarak yürüttüğü seçim kampanyasında Fatsa’da da vatandaşların hayır dualarını ve desteğini arkasına aldı.
Yeni dönemde de alt yapı, yol ve su yatırımlarına öncelik vererek kısa sürede bu sorunları kökten çözeceklerini ifade eden Başkan Güler, çalışmaları adım adım daha da ilerilere taşıyacaklarını kaydetti. Bolaman Vadisi projesinin de hızla ilerlediğinin müjdesini veren Başkan Güler, bu proje ile Fatsa ve arkasındaki ilçelerin muazzam bir kalkınmaya şahit olacaklarını belirtti.





