HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Mart 2024 Pazar Saat: 23:38

Gölköy’de Halk Buluşması

Bayıralan, Aşağıköy ve Hacıbayram mahallelerindeki vatandaşlar, Gölköy Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fikri Uudağ; AK Parti İlçe Başkanı Sayın Süleyman Erkoç, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Cumhur İttifakı Teşkilatları ile
Gölköy’de Halk Buluşması

Gerçekleşen buluşmada, mahalle sakinlerini bir araya getirerek dayanışma ve güç birliği mesajları ön plana çıkarıldı.

Fikri Uludağ liderliğindeki heyet, mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda bir araya gelerek sorunlarını dinledi, taleplerini aldı ve projelerini paylaştı. Hemşehrilerle yapılan bu etkileşim, mahalle sakinlerinin görüşlerini paylaşmalarına ve karşılıklı diyalog kurmalarına imkan tanıdı.

Buluşmada konuşan Gölköy Belediye Başkanı ve Adayı Uludağ "Bayıralan, Aşağıköy ve Hacıbayram mahallelerimizde bir araya gelerek güç birliği oluşturduk. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız. Cumhur İttifakı olarak halkımızın taleplerini dinliyor, çözüm odaklı projelerimizi paylaşıyoruz. Birlikte daha güzel günler inşa edeceğimize inancımız tam" dedi.

Etkinliğe katılan Belediye Meclis Üyesi Adayları da mahalle sakinleriyle birebir temas kurarak projelerini anlattı ve destek istedi. Mahalle sakinleri, buluşma sonrasında yapılan etkileşimli söyleşide sorularını sorarak, görüşlerini paylaştılar.

Mahalle sakinleriyle yapılan bu etkinlik, yerel yönetimle halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirmek ve birlikte daha yaşanabilir bir mahalle oluşturmak amacı taşıyor.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler