HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Mart 2024 Pazar Saat: 15:47

Erdoğan; “Belediyecilik Zaten Bizim İşimizdir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir mitinginde yaptığı konuşmada, “21 yıldır tek başımıza iktidarız. Şayet başka bir niyetimiz olsaydı, şimdiye kadar zaten ortaya çıkardı” dedi.
Erdoğan; “Belediyecilik Zaten Bizim İşimizdir”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen İzmir mitingine katılarak bir konuşma yaptı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, millî mücadelenin zafer şehri, millî iktisadın ilham şehri, Anadolu’nun bereket kapısı, Ege’nin incisi İzmir’de bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

“AMACIMIZ İNSANIMIZIN HUZUR, GÜVEN VE REFAH SEVİYESİNİ YÜKSELTMEKTİR”

 

“Cumhurbaşkanıyla, kabinesiyle, meclisiyle, belediyeleriyle, velhasıl tüm kadrolarımızla milletimizin hizmetkârı olarak yolumuza devam ediyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şayet aksi yönde bir duruşumuzu görürseniz, hiç çekinmeyin, yüzümüze hakikatleri haykırın. Haykırın ki, hatamızı görüp kendimizi düzeltelim. Bizde kibir olmaz, enaniyet olmaz, riyakârlık olmaz. Bizde sadece eser olur, hizmet olur, çalışmak olur, mücadele etmek olur, eksik bırakmışsak tamamlama, hata yapmışsak düzeltme olur. Biz kendimize işte bu kadar güveniyoruz.  Bütün bunlara rağmen, hala korku siyasetiyle iradenize ipotek koymaya çalışanlar varsa, emin olun, tek dertleri, sizin bu hassasiyetinizi istismar etmektir. Bizim öyle bir gündemimiz yok.”

 

Bugün de İzmirlilerin karşısına tek bir amaçla çıktıklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İzmir’in yatırım eksiklerini en kısa sürede tamamlayarak, şehrimizin kayıp yıllarını hep birlikte telafi etmek istiyoruz. Sadece ülkemizin değil, dünyanın en nadide köşelerinden bu şehri, kadim tarihine ve potansiyeline uygun bir seviyeye getirmeye talibiz” şeklinde konuştu.

 

“Unutmayınız, belediyecilik zaten bizim işimizdir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “21 yıldır tek başımıza iktidarız. Şayet başka bir niyetimiz olsaydı, şimdiye kadar zaten ortaya çıkardı ve benim milletim de bizi buralarda bırakmazdı. Onca yılın ardından artık kimsenin hayat biçimiyle derdimizin olmadığını, herhalde kabul etmeyen kalmamıştır. Amacımızın insanımızın huzur, güven ve refah seviyesini yükseltmek olduğunu, akıl ve vicdan sahibi herkes görmüştür” ifadelerini kullandı.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler