HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Mart 2024 Perşembe Saat: 10:09

Erdoğan: KAAN’ı Savaş Filomuza Dahil Edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu.
Erdoğan: KAAN’ı Savaş Filomuza Dahil Edeceğiz


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında, terörle mücadelenin kesintisiz devam ettiğine değinerek ” ‘Girilemez’ denilen ne kadar yer varsa hepsine girdik, hepsini temizledik. 7 gün 24 saat operasyonlarımıza devam ediyoruz.  Söz konusu vatanımızın bekası, devletimizin bütünlüğü, milletimizin huzur ve emniyeti ise bizim kimseyi gözümüz görmez” şeklinde konuştu.

“KAAN’ı savaş uçağı filomuza dahil etmeye başlıyoruz”

Erdoğan,Türkiye, yüzyılını inşa etmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek. “Geçtiğimiz hafta 5. nesil savaş uçağımız KAAN gökyüzüyle buluştu. Bu alanda Türkiye dünyanın ilk 4 ülkesi arasında yerini aldı. KAAN’ı görüyor musunuz KAAN’ı, nerede bu CHP, diğerleri. İnşallah 2028 yılında KAAN’ı savaş uçağı filomuza dahil etmeye başlıyoruz” dedi.

“Ekonomimiz 2023’te yüzde 4,5 büyüdü”

Erdoğan, amaçlarının vatandaşın aşına, ekmeğine, işine halel getirmeden enflasyonu tekrar tek haneli oranlara düşürmek olduğunu vurgulayarak “Ekonomimiz 2023’te yyüzde 4,5 büyüdü, ülkemiz gelişiyor. İhracatımız artmaya, cari açığımız iyileşmeye devam ediyor. Merkez Bankamızın döviz rezervlerinde sorun yok. Ekonomimizin temel direkleri son derece sağlam. Biz sırf oy uğruna vatandaşımıza yalan söylemedik. Hep dürüst olup insanımıza gönül diliyle konuştuk. İnşallah el ele verip tüm sorumları da çözeceğiz. Belediyelerde her biri şanla, şerefle geçen 30 yıllık tecrübeye sahibiz. Tek gayemiz milletimize hizmettir” açıklamasını yaptı.

BHA




Anahtar Kelimeler : Erdoğan:, KAAN’ı, Savaş, Filomuza, Dahil, Edeceğiz

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler