HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Mart 2024 Pazartesi Saat: 13:54

85 YAŞINDA PARTİSİ İÇİN ÇALIŞIYOR

85 yaşındaki Dursun Kazel, AK Parti'nin Fatsa ilçesindeki kurucu üyelerinden biri olarak, ilerlemiş yaşına rağmen hala partisi için aktif olarak çalışmaya devam ediyor.
85 YAŞINDA PARTİSİ İÇİN ÇALIŞIYOR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler için gerçekleştirilen seçim çalışmalarına katılan Kazel'e, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş teşekkür etti.

AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ve beraberindeki heyet, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Fatsa İlçesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bu buluşmada, heyet, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e destek istedi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Kazel ve diğer dava arkadaşlarına teşekkür ederek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Partimizin köklü isimlerinden, 85 yaşındaki Fatsa kurucu üyemiz Dursun Kazel amcamız, sahada bizleri yalnız bırakmayarak büyük bir özveriyle çalıştı. Kendilerine ve partimize gönül vermiş tüm emektar dava arkadaşlarımıza minnettarız."




Anahtar Kelimeler : 85, YAŞINDA, PARTİSİ, İÇİN, ÇALIŞIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler