HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Mart 2024 Cuma Saat: 14:13

EMEKLİYE İYİLEŞTİRME SİNYALİNİ MHP VERDİ

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin emekliler için önemli açıklamalarda bulunduğunu belirterek enflasyonla mücadelenin başarıya ulaşacağını söyledi.
EMEKLİYE İYİLEŞTİRME SİNYALİNİ MHP VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, yaklaşan mübarek ramazan ayı öncesinde partisinin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ’nin emekliler için önemli açıklamalarda bulunduğunu belirterek enflasyonla mücadelenin başarıya ulaşacağını söyledi.

Milletvekili Şanlıtürk, yaptığı açıklamada; “Enflasyonla mücadelenin başarıya ulaşacağına inanıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ’nin de dediği gibi, emekli maaşları için de "Gerekli iyileştirmeler cömertçe yapılacak" dedi.

İYİLEŞTİRME SİNYALİNİ BAHÇELİ VERDİ

Kamuoyunda yeniden tartışma konusu olan emekli maaşlarıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Devlet Bahçeli , sözleriyle milyonlarca emekliyi heyecanlandırdı. Mevcut maaşın yetersizliğinden bahseden Bahçeli, maaşlara iyileştirme sinyali verdi.

Bahçeli; “Ekonomik sorunların üstesinden gelinecektir. Hayat pahalılığı kaderimiz değil, bitecektir. Emeklilerimizin çağrıları haksız değildir, gerekli iyileştirmeler cömertçe yapılacaktır. Enflasyonla mücadele başarıya ulaşacak, fiyat ve finansal istikrar Türkiye ekonomisinin zincirlerini kıracaktır. Faiz, döviz ve enflasyon siperine yatıp ekonomik ve siyasi istismar operasyonunu dört bir koldan ilerletenlerin hevesleri kursaklarında kalacak” diye konuşmuştu.

MECLİSTE ÇALIŞMALAR YOĞUN GEÇİYOR

Meclisteki çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü de kaydeden Milletvekili Şanlıtürk, Ordu’da yapılması planlanan ve yapılmakta olan yatırımların da aksamaması ve hızlandırılması için işlemlerin takipçisi olduğunu kaydetti.

CUMHUR İTTİFAKI ZAFERLE ÇIKACAK

Meclisteki çalışma ofisinde de boş durmayan Milletvekili Şanlıtürk, ağırladığı ziyaretçilerin, sorun, talep ve beklentilerine de kulak vermeye devam ediyor. Çözüm noktasında üstün performans gösteren Şanlıtürk, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde de Cumhur İttifakının 1 Nisan’da zaferle çıkacağına yürekten inandığını söyledi.

 




Anahtar Kelimeler : EMEKLİYE, İYİLEŞTİRME, SİNYALİNİ, MHP, VERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler