HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Şubat 2024 Perşembe Saat: 13:36

MUHTARLIK OFİSLERİ ÇÖZÜM MERKEZİ OLACAK

Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, “Mahalle muhtarlıklarımızı sadece bir muhtarlık ofisinden ziyade, yeni dönemde bir çözüm merkezi hâline getireceğiz.
MUHTARLIK OFİSLERİ ÇÖZÜM MERKEZİ OLACAK

Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, “Mahalle muhtarlıklarımızı sadece bir muhtarlık ofisinden ziyade, yeni dönemde bir çözüm merkezi hâline getireceğiz. Altınordu Belediyesi olarak muhtarlık ofislerimizi mahallenin bütün sorunlarıyla ilgili çözüm merkezleri hâline getireceğiz” dedi.

Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, ilçedeki mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Özel bir restoranda düzenlenen kahvaltıya Ulaş Tepe’nin yanı sıra, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, belediye meclis üyesi adayları ve parti heyeti katıldı. Burada muhtarlara hitap eden Tepe, belediyeciliğin doğrudan insan yaşamına dokunan ve doğrudan vatandaşın sorununa anlık çözüm üretmesi gereken kurumsal bir yapı olduğunu söyledi. Bu nedenle belediyelerde daha az bürokrasi, daha fazla çözüm merkezlerinin olması gerektiğini kaydeden Tepe, “Yeni dönemde inşallah sizlerin bize olan desteğiyle, Altınordu’daki hemşerilerimizin bize olan desteğiyle göreceksiniz ki, mahalle muhtarlıklarımızı sadece bir muhtarlık ofisinden ziyade, yeni dönemde bir çözüm merkezi hâline getireceğiz. Hemşerilerimiz muhtarlık ofislerine geldiklerinde hem sizlere Altınordu Belediyesi olarak özellikle de merkez mahallerimizin tamamında göreceksiniz ki her birinde bir tane personelimiz sabit olacak ve oradaki bütün personellerimiz mahallenin bütün sorunları ile ilgili çözüm merkezi hâline getirecek. Gerek sosyal yardımlar noktasında gerek yatırımlar noktasında bütün muhtarlarımız ile uyum içerisinde çalışmaya gayret edeceğiz ve özen göstereceğiz. Sizin derdiniz de hizmet etmek, bizim derdimiz de hizmet etmek. O yüzden bu güçlerimizi daha fazla birleştireceğiz. Birbirimizi rakip olarak görmeden, birbirimizle alt-üst ilişkisi yapmadan daha iyi hizmetleri hep beraber yapacağız” diye konuştu.

“YENİ DÖNEMDE KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ KURACAĞIZ”

Coğrafi yapıdan kaynaklı olarak mahallelerin ihtiyaçlarının farklılık gösterdiğine dikkat çeken Tepe, yeni dönemde belediye bünyesinde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kuracaklarını da açıklayarak, “Kırsal mahallerimizi gezdiğimizde vatandaşlarımız bize; ‘belediyeye geldiğimizde muhatap bulamıyoruz’ diyorlar. Yeni dönemde göreceksiniz Altınordu Belediyemizin bir Kırsal Hizmetler Müdürlüğü olacak. Bu müdürlüğün tek işi kırsal mahallelerimizden gelen muhtarlarımızın taleplerini karşılamakla yetkili olacak. Bu müdürlüğün bünyesinde gerek kepçesiyle, kamyonuyla, çakılıyla anında muhtardan gelen talebe çözüm üreten bir yapıyı Altınordu’ya hep beraber kavuşturacağız. Sizler belediyeye gittiğiniz zaman oradan oraya savrulmayacaksınız. İlişkilerin hepsi yatay olacak. Tek adam merkezli, her şeyi ben bilirim merkezli anlayıştan çıkaracağız, her şeye hep beraber karar vereceğiz” ifadelerinde bulundu.

Kendisine belediyecilikte ve özellikle muhtarlarla uyumlu çalışma noktasında rol model olarak CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’u alacağını söyleyen Ulaş Tepe, bugüne kadar ilçeye hizmet etmiş belediye başkanlarına, muhtarlara ve belediye meclis üyelerine teşekkür ederek yeni dönemde hizmet yarışında olan herkese başarılar diledi.




Anahtar Kelimeler : MUHTARLIK, OFİSLERİ, ÇÖZÜM, MERKEZİ, OLACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler