HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 14:09

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 28 ŞUBAT PAYLAŞIMI

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat'ın yıl dönümünde sosyal medya hesabından önemli bir mesaj paylaştı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 28 ŞUBAT PAYLAŞIMI

Erdoğan, 28 Şubat'ın ülkede yaşanan demokrasiye, birliğe ve millet iradesine yönelik karanlık bir dönem olduğunu hatırlattı. Milletin o dönemde bir araya gelerek demokrasiye sahip çıktığını ve bu mücadeleyi unutmadığını vurgulayan Erdoğan, "28 Şubat'ta yaşananları unutmayacağız ve bir daha asla aynı zihniyetin hortlamasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Erdoğan'ın yaptığı paylaşım, geçmişteki müdahalelere karşı duyulan duyarlılığı ve demokrasiye olan bağlılığı bir kez daha ön plana çıkardı. Türkiye'nin geçmişte yaşadığı zorlu dönemleri hatırlatarak, birlik ve beraberlik içinde bu tür tehditlere karşı durmanın önemine vurgu yaptı. Ayrıca, ülkede demokrasinin güçlenmesi ve milletin iradesine saygı gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu mesajı, 28 Şubat'ın anlamını hatırlatarak, benzer olumsuzluklara karşı toplumun birlik içinde durmasının önemini vurguladı.




Anahtar Kelimeler : CUMHURBAŞKANI, ERDOĞANDAN, 28, ŞUBAT, PAYLAŞIMI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler