HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 17:04

BU SEFER SERT ELEŞTİRDİ !

Zafer Partisi'nin Altınordu Belediye Başkan Adayı Yener Turan, CHP'nin Altınordu Belediye Başkan Adayı'na karşı sert bir çıkış yaptı.
BU SEFER SERT ELEŞTİRDİ !

Turan, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir videoda CHP adayına yönelik eleştirilerde bulundu. Videoda, CHP adayına "Büyüde Gel?" şeklinde açık bir çağrıda bulunan Turan, rakiplerine saygı gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Turan, videonun devamında CHP adayına hitaben, Buradan sormak istiyorum "Kırmızı Kazaklıya" nasıl olur da bu seçim seninle mevcut Belediye Başkanın seçimi oluyor, diğer partilerin adaylarını yok sayıyorsun, onların sahadaki emeklerini yok sayıyorsun?" dedi.

Turan, eleştirisinde CHP adayının kendisini önemli sanmasını eleştirerek, "Kendini bulunmaz Hint kumaşı mı sanıyorsun? Önce rakiplerine saygı duy, sonra yönetmeye aday ol. Geldiğin yer 7000 nüfuslu bir yer, önce orada ne yaptın, ona bak. Sonra gel, bizleri yok say. Önce saygılı ol. Bu konuşmanla nasıl bir zihniyetle hareket ettiğini ortaya koydun, daha büyümen gerek" ifadelerini kullandı.

HABER: SELDANUR KILIÇ




Anahtar Kelimeler : BU, SEFER, SERT, ELEŞTİRDİ, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler