HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 16:46

"HALK BELEDİYE'Yİ DENETLEYECEK"

Ordu'da yerel seçime sayılı günler kala, Zafer Partisi'nden Altınordu Belediye Başkanlığı için aday olan Yener Turan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
"HALK BELEDİYE'Yİ DENETLEYECEK"

Turan, son olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde aldığı pozitif geri dönüşlerle seçim heyecanını dile getirdi. Esnaf ziyaretleri sırasında halkın olumlu tepkilerini değerlendiren Turan, "Ziyaret sırasında izlenimlere bakılırsa ben seçimi kazandım. Yani verilen tepkilere bakılırsa seçimi biz kazandık. Ama seçim zamanı öyle kolay olmuyor tabi. İki tane konjektöre sıkıştırmış bu halkı sisteme boğmuşlar, bunun dışına çıkarmak kolay değil tabi ama kolay olsa biz bu sahaya çıkmazdık." şeklinde konuştu.


"ONLAR BENİ 2028'DE VEKİL YAPACAK"

Turan, seçim stratejisine dair de şu ifadeleri kullandı: "Şu konuda kesinlikle eminiz, 30 yaşın altında hiç tereddütsüz oy istemiyorum. Onlar zaten bize oy veriyor. 15-16-17 kesim oy kullanabilse, ben Altınordu'yu çok zorlarım. Ama ben inanıyorum ki onlar beni 2028’de vekil yapacak. Ama şu bir gerçek, 30 yaşın altında bizim hiçbir sıkıntımız yok; bizim 30 yaş üzerinde problemlerimiz var."

"HALK BELEDİYE'Yİ DENETLEYECEK"

Halkın belediyeyi denetleyebilmesi amacıyla bir halk meclisi kurmayı hedeflediklerini vurgulayan Turan, "Özellikle kemikleşmiş meclis olaylarından çıkmak istiyoruz. Halk belediyeyi denetleyecek. Bu sistemi yaygınlaştırıp Türkiye’ye yaymak istiyoruz. Bizim denetim mekanizmamız kurduğumuz halk meclisi olacak." dedi. Ayrıca, gençlerin kaliteli zaman geçirebileceği bir gençlik parkı projesini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

ÖZEL HABER: SELDANUR KILIÇ




Anahtar Kelimeler : "HALK, BELEDİYE'Yİ, DENETLEYECEK"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler