HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 13:33

TEPE: “SANAYİ SİTEMİZİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, seçim çalışmalarını Altınordu 2’nci Sanayi Sitesi’nde sürdürdü.
TEPE: “SANAYİ SİTEMİZİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, seçim çalışmalarını Altınordu 2’nci Sanayi Sitesi’nde sürdürdü. Sanayi sitesinin ve esnafın sorunlarını bildiğini belirten Tepe, “İlçemize yakışır bir sanayi sitesi için işletmelerimize her zaman destek olacağız. Esnafımızın ve sanatkârımızın her zaman yanında ve sorunların çözüm noktasında hazırız” dedi.

Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her gün mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Ulaş Tepe, kentteki esnafları da ihmal etmiyor. Bu kapsamda Altınordu 2’nci Sanayi Sitesi’ndeki esnaflarla bir araya gelen Tepe, sorunları dinledi. Yıllardır sanayi esnaflarının ihmal edildiğine dikkat çeken Tepe, “Biz sanayi sitemizin ve buradaki esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz. İnşallah buradaki tüm sorunları iş birliği içerisinde çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

‘ORTAK BİR ÇÖZÜM YOLU UYGULAMAYA KONULACAK’

Sorunların ortak bir paydada buluşularak çözüme kavuşturulacağını kaydeden Tepe, “Asıl sizlerin istek ve talepleri alınarak, ortak ve akılcı bir çözüm yolu bulunarak çözümleri uygulamaya koyacağız. Göreve geldiğimizde sanayi sitelerimizi daha modern, daha işlevli ve daha sorunsuz hâle getireceğiz. Esnafımızın ve sanatkârımızın her zaman yanında ve sorunların çözüm noktasında hazırız. Bu şehir hepimizin. Yediden yetmişe herkesin talep ve isteklerini dinleyip yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Birlikte yönetip, daha yaşanabilir bir Altınordu’yu birlikte meydana getirme düşüncesinde belediye hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunacağız” ifadelerini kullandı.

Gün boyu STK ziyaretleri kapsamında Ordu Radyo ve Gazeteciler Derneğini, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Ordu Şubesi’ni ziyaret eden Ulaş tepe, akşam saatlerinde ise Günören mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Merkezi





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler