HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 15:55

"MESUDİYE GÜLMÜYOR!"

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, Mesudiye ilçesinde büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılandı.
"MESUDİYE GÜLMÜYOR!"

 İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, Mesudiye ilçesinde büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılandı. Yılmaz, ilçe meydanında yaptığı konuşmada, "5 yıldır makamından çıkmayan mevcut başkan, son bir ayda bizim gittiğimiz yerleri takip etmek suretiyle ilçeleri gezmeye başladı" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Mesudiye ilçesini ziyaret etti. İlçe girişinde büyük bir coşkuyla karşılandı.

Mesudiye ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdüren Enver Yılmaz'a, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi.

MESUDİYE BİZİM MEMLEKETİMİZ

Yılmaz, esnaf ziyaretlerinin ardından ilçe merkezinde bir de mitinge imza attı. Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, bölgenin kendisi için özel bir yeri olduğunu vurgulayarak, “Mesudiye, bizim memleketimiz. Ben Mesudiye'nin aşağı yukarı bütün yaylalarını yürüyerek, bütün köylerini de gezmiş biriyim. Mesudiyeli hemşehrilerim, yere düşen bu kardeşinizi yerden tutup kaldırdınız fakat gönüllerden düşenin yüzüne dahi bakmadınız şimdiye kadar. Size canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MESUDİYE GÜLMÜYOR!

Mesudiye'nin 5 yıldan bu yana gülmediğini belirten Yılmaz, "Her gittikleri yerde pankart açıyorlar. 'Hilmi Gülerse Ordu Güler' diye. Hilmi gülüyor fakat Mesudiye gülmüyor. Hilmi gülüyor fakat Gölköy’de gülmüyor. Niye? Vatandaşın derdiyle dertlenmiyorlar. İlçelere gidip sorunları yerinde takip etmiyorlar. Buraya geldiler, esnaf ziyareti dahi yapmadılar. Buraya geldiler, Yeşilce'ye gitmediler. Buraya geldiler, 17 kilometrelik sıcak asfaltını yapan Enver Yılmaz'ın yolundan geçmemek için Karacaören'e gitmediler" şeklinde konuştu.

5 YILDIR GİTMEDİKLERİ YERLERE BEN GİDİNCE GİTME İHTİYACI HİSSETTİLER

Enver Yılmaz, Mesudiye’nin sorunlarını bildiklerinin altını çizerek, “Biz buraları biliriz. Buranın derdini sıkıntısını biliriz. Bizim tarlada izimiz var, harmanda yüzümüz var diyoruz. Hâlâ bıraktığımız yerdeler. Buraya 15 gün önce gelmişler, şimdi ben buraya geldim, bilin ki 3-4 gün sonra tekrar gelirler. Benim bir hafta önce gezdiğim Gölköy'de ömürlerinde ilk defa gittikleri Güzelyurt beldesine, Hapan’a, Diyekli’ye, Karahasan'a, Düzyayla'ya, Damarlı'ya gitme ihtiyacı hissettiler? Çünkü biz geldik” dedi.

BİNDİRİLMİŞ KITALARLA MİTİNG YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

Enver Yılmaz, “Şimdi bizimle beraber başladılar gezmeye dolaşmaya. Otobüsün arkasından pankartlar çıkıyor. Yaşlı ninem almış eline pankartı, dün Gölköy'de gördüm. Hilmi Güler ile Gölköy Güler. Bir tanesi de ters tutmuş pankartı. Araçlar çıkartıyorlar, herkese dağıtıyorlar. Bindirilmiş kıtalarla miting yapıyorlar."

YOLUN NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN KARACAÖREN'E BAKSINLAR

Son olarak, Mesudiye’nin eksik kalan yatırımlarını tamamlayacaklarını ve bölgenin her köşesine eşit hizmet götüreceklerini söyleyen Yılmaz, “Buraya yönelik sorunların hepsine vakıfım ve biliyorum. Köy-Kent’teki kooperatifin sorunları dâhil Yeşilce yolunun yapılması dâhil. Yeşilce'ye ben geleceğim diye dozer, kepçe yolladılar, yol yapmaya başladılar. Yolun nasıl yapıldığını görmek istiyorsa, Karacaören yoluna gitsinler. O Karacaören yolu Mesudiye'den girip Sivas sınırlarından Mesudiye'nin en ücra köşelerine kadar gidiyor. Mesudiye'nin bütün yollarını inşallah Karacaören yolu gibi yapacağız." diye konuştu.

Enver Yılmaz, Mesudiye ilçe merkezinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından, Yeşilce, Üçyol ve Topçam mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : MESUDİYE, GÜLMÜYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler