HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 13:26

Altınordu Yenileniyor, Altınordu İle Kazanıyoruz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy ve ekibi, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Altınordu Yenileniyor, Altınordu İle Kazanıyoruz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy ve ekibi, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Belediye Meclis Üyesi adayları ve parti yöneticileri ile gerçekleştirilen verimli toplantının ardından, yükselen motivasyon ve artan ilgi ile Altınordu'nun değişim ve kazanım sürecine dikkat çekildi.

Verimli Toplantılar ve Planlamalar

Gürsoy, “Belediye meclisi üyesi adaylarımız ve parti yöneticilerimizle gerçekleştirdiğimiz toplantıda, kalan günlerde ivmemizi nasıl artıracağımızın planlarını masaya yatırdık. Altınordu değişecek, Altınordu kazanacak,” diyerek, seçim sürecinin dinamik ve etkili bir şekilde ilerlediğini vurguladı.

Eğitim İş Ordu Şubesi Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, Bulut Gürsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Gönül ve TC Ender Sönmez; Belediye meclis üyesi adayları Buse Aydın ve Yelda Dalak ile birlikte Eğitim İş Ordu Şubesi’ni ziyaret etti. Gürsoy, “Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Saha Çalışmalarında Yoğun İlgi

Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe’nin saha çalışmaları, ilçede büyük ilgi gördü. Gürsoy, “Çocuk, genç, yaşlı her kesimden hemşehrimizin yoğun ilgisi eşliğinde Altınordu sokaklarında şenlik havasında bir günü geride bıraktık,” dedi.

Esnaf Ziyaretleri ve Hemşehrilerle Buluşmalar

Sırrıpaşa Caddesi üzerinde devam eden esnaf ziyaretlerinin ardından, Ceren Özdemir Meydanı’nda hemşehrilerle buluşuldu. Gürsoy, “Hafta sonunun ve güzel havanın tadını çıkaran hemşehrilerimizle sohbet etme imkanı bulduk. Altınordu’nun yenilenme sürecinde herkesin desteğiyle daha güçlü adımlar atıyoruz,” diye ekledi.

Altınordu'nun Değişim Yolculuğu

CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy’un liderliğinde, Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe ve CHP ekibinin çalışmaları, Altınordu’da bir değişim ve yenilenme yolculuğunu işaret ediyor. Altınordu, CHP’nin projeleri ve hizmet anlayışıyla, kazanımlar elde ederek, ilçenin yüzünü güldürmeye hazırlanıyor.




Anahtar Kelimeler : Altınordu, Yenileniyor, İle, Kazanıyoruz!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler