HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Şubat 2024 Pazar Saat: 19:31

CHP ADAYLARINI TANITTI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ordu’nun da dahil olduğu aday tanıtım toplantısı düzenledi.Özer tanıtım programında yaptığı komuşma da bir önceki Genel Başkan Kılıçtaroğlu’nu eleştirmesi dikkat çekti.
CHP ADAYLARINI TANITTI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ordu’nun da dahil olduğu aday tanıtım toplantısı düzenledi.Özer tanıtım programında yaptığı komuşma da bir önceki Genel Başkan Kılıçtaroğlu’nu eleştirmesi dikkat çekti.

’Adaylar hazır’’

 "Gücümüzü milletimizden güvenimizi yaptığımız işten alıyoruz" sloganlarının yapılan tanıtımda, reklam filmi ve CHP’nin seçim sloğan ve şarkısıda tanıtıldı.Tanıtımda ayrıca  CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana ile beraber 18 ilçenin adayları açıklandı.

’CHP’nin adayları’’

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı: Zekai Sana, Altınordu: Ulaş Tepe, Ünye: Cumhur Öztürk, Fatsa: Ahmet Celal Karaoğlanoğlu, Ulubey: Bülent Aksoy, Gölköy: Mustafa Karaahmetoğlu, Akkuş: Bayram Görür, Çamaş: Leyla Çıtır, Gürgentepe: Cemil Çoşkun, Perşembe: Faruk Piroğlu, Kabadüz: Mustafa Okutan, Kumru: Şenol Özden, Mesudiye: Olgay Ünalan, Gülyalı: Uğur Cörüt, Kabataş: Bülent Güney, İkizce: Hasan Çalık, Aybastı: Tevfik Güley, Çaybaşı: İsa Yurt, Çatalpınar: Emin Ekin

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : CHP, ADAYLARINI, TANITTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler