HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Şubat 2024 Perşembe Saat: 19:17

SALONA SIĞMAYINCA MİTİNG YAPTI

Partisinin aday tanıtımına katılmak üzere Gürgentepe ilçesine giden Yılmaz, salonda yapılan ilk programın ardından, ilçe meydanında da tarihi bir mitinge imza attı.
SALONA SIĞMAYINCA MİTİNG YAPTI

SALONA SIĞMAYINCA MİTİNG YAPTI

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Partisinin aday tanıtımına katılmak üzere Gürgentepe ilçesine giden Yılmaz, salonda yapılan ilk programın ardından, ilçe meydanında da tarihi bir mitinge imza attı. 

Bugün Gürgentepe İlçesi’nde ziyaret gerçekleştiren Enver Yılmaz, sabahın erken saatlerinden itibaren Sayacabaşı ve Dokuz Dolambaç mevkileri ile Şirinköy ve Işıktepe mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Her gittiği ilçede vatandaşların bağrına bastığı Enver Yılmaz, Gürgentepe’de de sevgi seli ile karşılandı. 

ESNAFLARA TEK TEK ZİYARET

Esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Yılmaz, Gürgentepe ilçesinde de vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek göreve geldiği günden itibaren çalışmalara başlayacağını ifade etti. 

GÜRGENTEPE ADAYINI TANITTI

Enver Yılmaz, Gürgentepe’de aday tanıtım toplantısında İYİ Parti’nin Gürgentepe Adayı Ekrem Yılmaz’ı tanıtarak vatandaşlardan destek istedi.

ZİYARET MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Yılmaz'ın, aday tanıtım toplantısının ardından gerçekleştirdiği esnaf ziyareti de mitinge dönüştü. İlçe meydanında coşkulu kalabalığa seslenen Yılmaz, Gürgentepe'ye doğalgaz sözü verdi. Yılmaz, görev yaptığı süre içerisinde olduğu gibi 31 Mart'tan sonra da ilçenin tüm sorunlarını çözeceklerini vurguladı.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : SALONA, SIĞMAYINCA, MİTİNG, YAPTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler