- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
SALONA SIĞMAYINCA MİTİNG YAPTI

SALONA SIĞMAYINCA MİTİNG YAPTI
İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Partisinin aday tanıtımına katılmak üzere Gürgentepe ilçesine giden Yılmaz, salonda yapılan ilk programın ardından, ilçe meydanında da tarihi bir mitinge imza attı.
Bugün Gürgentepe İlçesi’nde ziyaret gerçekleştiren Enver Yılmaz, sabahın erken saatlerinden itibaren Sayacabaşı ve Dokuz Dolambaç mevkileri ile Şirinköy ve Işıktepe mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.
Her gittiği ilçede vatandaşların bağrına bastığı Enver Yılmaz, Gürgentepe’de de sevgi seli ile karşılandı.
ESNAFLARA TEK TEK ZİYARET
Esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Yılmaz, Gürgentepe ilçesinde de vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek göreve geldiği günden itibaren çalışmalara başlayacağını ifade etti.
GÜRGENTEPE ADAYINI TANITTI
Enver Yılmaz, Gürgentepe’de aday tanıtım toplantısında İYİ Parti’nin Gürgentepe Adayı Ekrem Yılmaz’ı tanıtarak vatandaşlardan destek istedi.
ZİYARET MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
Yılmaz'ın, aday tanıtım toplantısının ardından gerçekleştirdiği esnaf ziyareti de mitinge dönüştü. İlçe meydanında coşkulu kalabalığa seslenen Yılmaz, Gürgentepe'ye doğalgaz sözü verdi. Yılmaz, görev yaptığı süre içerisinde olduğu gibi 31 Mart'tan sonra da ilçenin tüm sorunlarını çözeceklerini vurguladı.
HABER MERKEZİ