HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Şubat 2024 Çarşamba

”MHP YENİ ÜYELER İLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR”

Ünye İlçe Başkan Av.Murtaza Hacı İmamoğlu başkanlığında partiye yeni katılan Yüzün üzerinde yeni üyeye rozetlerini bizzat takarak bundan böyle ölene dek partimize karşılıksız hizmette bir ve beraber olacağız” dedi.
”MHP YENİ ÜYELER İLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR”

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkan Av.Murtaza Hacı İmamoğlu başkanlığında 11 Şubat 2024 Pazar günü saat.14.00’te parti binası toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısıyla partiye yeni katılan Yüzün üzerinde yeni üyeye rozetlerini bizzat takarak bundan böyle ölene dek partimize karşılıksız hizmette bir ve beraber olacağız” dedi.’

Başkan Hacıimamoğlu “Milliyetçi Hareket Davası her zaman ülkesinin ve milletinin yanında olmuştur”-

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanlığı’nda 11 Şubat 2024 Pazar günü düzenlenen programda MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu”yeni üyelere partimize hoş geldiniz.Milliyetçi Hareket Davası kurulduğu günden bugüne kadar ülkesinin ve milletinin yanında olmuş, ihtiyaç duyulan her alanda da boy göstermiştir ve boy göstermeye devam etmektedir. Yapılamaz, çözülemez, aşılamaz denilen her sorun önce Cenab-ı Allah’ın izni liderimiz Sayın Doktor Devlet Bahçeli Beyefendinin vizyon ve kararlılığı ve yüce Türk milletinin duası ve desteğiyle aşılmıştır, çözülmüştür ve Allah’ın izniyle çözülmeye devam etmektedir.”

-“55 yıllık mazimizde acı, gözyaşı, çile ve mücadele vardır”-

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 55 yıllık mazisinde acı, gözyaşı, çile ve mücadele olduğunu söyleyen Başkan Murtaza Hacıimamoğlu “55 yıllık mazimizde bir beklenti yoktur. Riya yoktur. İkbal ve istikbal beklentisi yoktur. Dünyevi hiçbir lezzeti tatma gayesi ve amacı yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 55 yıllık geçmişinde acı, gözyaşı, çile ve mücadele

vardır. Dolayısıyla hepiniz bugün partimize katılma neticesinde hiçbir makama talip olmuyorsunuz. Daha da fazla zenginleşeyim gayesine ve amacına talip olmuyorsunuz. Acıya, gözyaşına, çileye ve mücadeleye talip oluyorsunuz. Çünkü ülkücünün şerefi çiledir.”

Bizim gayemiz hiçbir surette ve şekilde koltuk kavgası değildir diyen Başkan Murtaza Hacıimamoğlu” Ülkücünün şerefi gayrettir. Ülkücünün şerefi gözyaşıdır. Ülkücünün payesi mücadeledir. Dolayısıyla bugün sizlerin ve yol yürümüş olduğum dava arkadaşlarımın gayesi hiçbir surette ve şekilde koltuk kavgası değildir. Koltuk kapma mücadelesi değildir. Az önce de belirtmiş olduğum gibi bugün burada birleşmişsek ve toplanmışsak tek gayemiz Türkiye’ye olan sınırsız ve sorgusuz sevdamızdır. Yüksek mücadeleyle, yüksek ferasetle duyduğumuz Türk milletine hizmet sevdasıdır.”

“Türk İslam davasına gönül vermiş tüm Müslümanların gözü bugün Türkiye’dedir”-

Bugün Irak’ta ve Suriye’de olanlara hepimiz şahitlik ediyoruz. Bugün Filistin’de, Gazze’de ve Batı Şeria’da olan insan felaketine ve soykırımına şahitlik ediyoruz. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi’nin vermiş olduğu mücadele Türk Milleti’nin bekasının yanında Türkiye’de gözü olan, mazlum milletlerin ve mağdur devletlerinde bugün Allah’ın izniyle gözbebeğiyiz. Bugün dünyanın başına bela olmuş o Siyonizm ve emperyalizm belasını defetmek için, Türk İslam davasına gönül vermiş tüm Müslümanların gözü bugün Türkiye’dedir, Milliyetçi Hareket Partisi’ndedir ve dolayısıyla Cumhur İttifakı’ndadır.

-“Ey mazlum devletlerin baş düşmanları bilin ki ülkücüler buradadır” diye konuşan Başkan Murtaza Hacıimamoğlu “Ey Emperyalizm, Ey Siyonizm, Ey mazlum devletlerin baş düşmanları bilin ki ülkücüler buradadır diyen Hacıimamoğlu, sözlerini şöyle noktaladı; “Bugün buradan tüm dünyaya şunu haykırıyorum ki Ey Emperyalizm, Ey Siyonizm, Ey mazlum devletlerin baş düşmanları bilin ki ülkücüler buradadır. Bilin ki size kafa tutmaya devam edeceğiz. Bilin ki başınızın belası olmaya devam edeceğiz. Bilin ki düştüğümüz yerden kalkıp inandığımız hedefe dosdoğru ilerlemeye devam edeceğiz. Liderimiz bugün Doğu Türkistan’da, Arakan’da, Bosna’da, Filistin’de, Gazze’de inandığımız doğrultuda, inandığımız inanç uğrunda canımız pahasına Türk-İslam Davası’nı bin yıl önce bize emanet edilmiş bu davayı omuzlarımızda yükseltmeye ant içtik. Bu uğurda canımızı vermeye burada hazır ve nazır bir şekilde bekliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek gayesi az öncede belirtmiş olduğum gibi Türkiye sevdasıdır. Türk milletine adanmış bir ömürdür” dedi




Anahtar Kelimeler : ”MHP, YENİ, ÜYELER, İLE, GÜCÜNE, GÜÇ, KATIYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler