HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Şubat 2024 Pazar Saat: 18:22

TEPE SEÇİM ÇALIŞMALARINDA FARKINI KOYUYOR

Tepe, Altınordu’da yaşamın her yönüne vurgu yaparak başkanlığa “hazırım” mesajı verdi.
TEPE SEÇİM ÇALIŞMALARINDA FARKINI KOYUYOR

TEPE SEÇİM ÇALIŞMALARINDA FARKINI KOYUYOR

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta ortaya koyduğu farklı çalışmalarla her kesimden yurttaşın takdirini kazanan Tepe, Altınordu’da yaşamın her yönüne vurgu yaparak başkanlığa “hazırım” mesajı verdi

DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE ALTINORDU’DA YAPILACAKLARI SIRALADI

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin yıl dönümünde deprem bölgesinde katılımıyla yürüttüğü çalışmaları anlattığı bir video klip yayınlayan Tepe, acıları paylaştı. Kahramanmaraş/Nurhak’ta yürütülen çalışmalarla ilgili Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, Ordu halkına ve Ulaş Tepe’ye teşekkürlerini ileten bir video paylaştı. Bütün Türkiye’nin tek vücut olduğu süreçle ilgili benzer paylaşımların yanı sıra Ulaş Tepe, depreme ve afetlere hazırlık noktasında Altınordu’da atılacak adımları sıraladığı çalışmasıyla da herkesin takdirini topladı. Ulaş Tepe, “Geleceğe güvenle bakan afete karşı dirençli bir Altınordu için biz hazırız” mesajını net bir şekilde verdi. 

KIRSAL MAHALLE ZİYARETLERİNE KATILIM VE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Seçim çalışmaları kapsamında her hafta bir gününü parti heyetiyle birlikte kırsal mahallelere ayıran Ulaş Tepe, gönüllere dokunmayı sürdürüyor. Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Tepe, “Kırsal mahalle ziyaretlerimizi hemşehrilerimizin her geçen gün artan ilgisi ve katılımlarıyla samimiyet içerisinde sürdürüyoruz. Akkese mahallemizde Cuma namazımızı kıldıktan sonra Yağızlı, Teyneli ve Çavuşlar mahallelerimizde halkımızla kucaklaştık. Sorunları dinleyip nasıl bir yol haritası çizeceğimize dair vizyonumuzu içtenlikle paylaştık. Altınordu'da herkesin kendini ayrıcalıklı hissedeceği, hizmet dolu günler çok yakın. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde güzel havaya eşlik eden sıcacık sohbetleriyle bizleri en güzel şekilde ağırlayan ve bağrına basan tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 

SABAH 5’TE ALTINORDU SOKAKLARINDAN PAYLAŞTIĞI VİDEOYU YÜZ BİNLER İZLEDİ 

Dijital ve sosyal medyayı her dönemde çok iyi bir şekilde kullanarak binlerce kişiye erişim sağlamayı başaran Ulaş Tepe, rutin ziyaret paylaşımlarının haricinde farklı çalışmalarla da büyük beğeni topluyor. Sabah 5’te Altınordu sokaklarını dolanırken yayınladığı klibi sosyal medya hesaplarından paylaşan Tepe, yüzbinlerce kişiye erişim sağlayarak farklı bir çalışmaya imza attı. Her yönüyle duygusal bir çalışma ortaya çıkaran Ulaş Tepe’ye vatandaşlar, “gençliğin enerjisi, heyecanı bu kente çok yakışacak, Altınordu seninle” yorumlarında bulundular.

EMEĞİN VE ALINTERİNİN MEKÂNLARI SANAYİ SİTELERİ ZİYARET EDİLDİ

Esnaf ziyaretlerini bahar havasında bir atmosferle büyük bir enerjiyle gerçekleştirdiklerini ifade eden Ulaş Tepe, "Ata Sanayi Sitesi ve Eski Sanayi Sitesi'nde (1. Sanayi Sitesi-Küçük Oto Sanayi) emekçilerimize kolaylıklar, işletmecilerimize bereketli kazançlar diledik. Emeği, alınterini her zaman kutsal gören bir kültürün mensupları olarak Altınordu'da yatırımları teşvik eden, emeği koruyan ve yücelten bir vizyonu ortaya koyacağız. Hizmete, istihdama ve berekete birlikte ulaşacağız." dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : TEPE, SEÇİM, ÇALIŞMALARINDA, FARKINI, KOYUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler