HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Şubat 2024 Cuma Saat: 15:55

ENVER YILMAZ'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ilçe ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
ENVER YILMAZ'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ilçe ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. 

Bugün Kabadüz İlçesine ziyaret gerçekleştiren Enver Yılmaz'ı, metrelerce uzunlukta konvoyla karşılayan Kabadüz halkı adeta bağrına bastı. 

İlk olarak esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Yılmaz, ilçe halkı tarafından sevgi seliyle karşılandı. 

KABADÜZ'E SAYISIZ ESER KAZANDIRDIK

Yılmaz, esnaf ziyaretlerinin ardından yaptığı mitingde,  “Kabadüz’e biz çok hizmet yaptık. Kayak tesisinden başlamak üzere bu şehir geçişinin asfaltı dahil olmak üzere girişte gördüğünüz Kültür Merkezi, Belediye Binası olmak üzere sayısız eser kazandırdık. Kabadüz’ün girişinde gördüğümüz o estetik Selçuklu mimarisiyle yapmış olduğumuz belediye binası şu kardeşinizin yüzde 100 eseri" dedi 

HİZMETLERİMİZLE MÜHRÜMÜZÜ VURDUK

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz “ Kabadüz ilçemize, 2014 ve 2018 yıllarında her mahalleye her sokağa mührümüzü vurduk. Şimdi ise kaldığımız yerden devam ediyoruz 31 Mart'ta sandıkları patlatıyoruz.” diye konuştu.

KABADÜZ'ÜN KANALİZASYON SORUNUNU ÇÖZEMEMİŞLER

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz “Kabadüz Bizim en küçük ilçelerimizden bir tanesi Kabadüz’ümüzün şu anda kanalizasyon sorunu var. Bu tarafa bakan evlerin kanalizasyonu açığa bakıyor. Daha önceki rahmetli Belediye Başkanı Orhan bey zamanında yapılmış arıtma çalışmıyor. Şu anda fosseptikler ile idare ediyorlar. Kanalizasyon sorunu olan bir ilçemiz. Kanalizasyon sorunu da çözmek inşallah bize nasip olacak. Bunu da buradan taahhütünü veriyorum.

ÇAMBAŞI'NDAN GETİRDİĞİMIZ SUYU ARITAMAMIŞLAR

Biz Çambaşı Yaylası'nın 10 km yukarısından Değirmenbaş, Göndeliç Obası'ndan sadece Yokuşdibi’ne, Turnalık’a, Kabadüz’e değil. Melet Irmağına bakan Altınordu ilçesi nüfus sınırları içinde olan Kuylu'ya, Gümüşköye, Haramiye ve Karaağaç mahallelerinin de suyunu çözme konusunda bir irademiz olmuştu. O ihaleyi yapmıştık, boruları döşemiştik, suyumuzu akıtmıştık. Arıtmadan tüm Kabadüzlü hemşehirlerimiz, Ordulu kardeşlerimiz su içsin diye yatırımımızı yapmıştık. Üzülerek söylüyorum ki daha önceki belediye başkanlarımızdan Halit Doğruyol zamanında yapılan arıtmanın çalışmadığını gördüm. 

KABADÜZ DERE SUYU İÇİYOR

Kabadüz şu anda dereden çıkan yağmur sularını içmek durumunda kaldı. Arıtma devre dışı kaldı. Orada milyonluk yatırımlar bir tane dahi görevlisi yok. Çamur içiyoruz diyor vatandaş doğru söylüyor. Göreve geldiğimizde arıtmayı tekrar devreye sokmak suretiyle özellikle Kabadüz’ümüzde yaz mevsiminde hiçbir evde, hanede su sorunu bırakmayacağız. 

TARLADA İZİMİZ HARMANDA YÜZÜMÜZ VAR

Biz Kabadüz’ümüzün Ordu’muzun her yerine mührü vurduk. Tarlada izimiz olduğu için harmanda yüzümüz var. Sorun ne?  İlk geldiğimizde de  söyledim. Harmanda gözü olanların hiçbirisinin tarlada izi yok"




Anahtar Kelimeler : ENVER, YILMAZ'DAN, GÖVDE, GÖSTERİSİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler