HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Şubat 2024 Pazar Saat: 18:50

BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞI VE İDDİALARA CEVAP!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayının belirlenme süreci ve kamuoyunda dolaşan iddialarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞI VE İDDİALARA CEVAP!

Açıklamada, Torun'un partisinin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olup olmayacağı ve bu süreçteki bazı iddialara yönelik net bir duruş sergilendi.

Seyit Torun, şahsı ve partisiyle ilgili dolaşıma sokulan yalan, yanlış ve bilgi kirliliği içeren dedikodulara dikkat çekti.

Torun, siyasi kariyerine genç yaşta Ulubey İlçesi Belediye Başkanlığı ile başladığını ve daha sonra 2 dönem Ordu Belediye Başkanlığı ve 7,5 yıl süren CHP Genel Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunduğunu belirtti.

Parti içindeki görevlerine açık demokratik süreçlerle geldiğini ve gücünü her zaman halktan aldığını ifade eden Torun, asla kapalı kapılar ardında pazarlıklara karışmadığını ve halktan güç almayan oyunlara katılmadığını vurguladı.

CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirleme sürecinde, Torun'un bir görev talebinin olmadığı ve belirlenecek adaya destek vereceği ifade edildi.

Açıklamada, partisi tarafından aday gösterilmemesi üzerine bazı art niyetli çevrelerin Torun'un başka bir adayı desteklediği yönünde dedikodular çıkardığı belirtildi.

Seyit Torun, partisi CHP'nin belirleyeceği adayın hepimizin adayı olduğunu ve partisi için mücadele etmeye devam edeceğini söyledi.

Torun, bu gibi iddiaların partisine, demokrasiye, ve kendi siyasi aidiyetine zarar vermesine izin vermeyeceğini belirterek, her türlü bilgi kirliliği ve algı oyunlarına karşı mücadele edeceğini ifade etti.

Açıklamada, Torun'un 30 yıllık siyasi mücadelesine katkı sağlamamış, başarı elde etmemiş bazı kişilere yönelik eleştiriler de yer aldı.

Seyit Torun, bu tür bilgi kirliliği ve mücadeleye engel olma çabalarına karşı, Ordu'dan alnının akıyla çıkacaklarına ve başaracaklarına inancını dile getirdi.

Açıklama, Ordu'daki yerel seçim sürecinde Seyit Torun'un kararlılığını ve demokratik duruşunu vurgulayan bir mesaj içeriyor.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİR, ADAYLIĞI, VE, İDDİALARA, CEVAP!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler