- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
"BİZDE YARI ZAMANLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI OLMAZ"
Biz milletimiz için varız, milettimizle birlikte varız. Milletimizin olmadığı hiçbir yerde biz de olmayız. Milletimizin derdi ve tasası da bizim önceliğimizdir.
Bursa’nın da beklentilerine karşılık verecek, eksikliklerini tamamlayacak ve şehrimizin önünde bir vizyon çizecek olan yine biziz. Vatandaşlarımızın her türlü problemine çözüm üretmek boynumuzun borcudur.
“Togg, üretim kapasitesiyle rakiplerini kıskandırıyor”
Fabrikası yok dedikleri, araçlar İtalya’dan geliyor dedikleri, aracın üretim hattının Bursa’da olmasını dahi eleştirdikleri, Devrim otomobiline yaptıkları gibi diri diri mezara gömmek istedikleri Togg, hamdolsun artan üretim kapasitesiyle rakiplerini kıskandırmaya devam ediyor. Batarya fabrikamızın da şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.
Bursa birkez daha güven ve istikrar dedi. Ülkemizle ilgili farklı hesapları olanlar, Bursa’nın desteğiyle beraber çok ağır bir hüsrana uğradı.
Muhalefet yapmayı hizmete, esere ve yatırıma düşmanlık olarak gören kifayetsiz muhterisleri kendi sığ dünyalarında baş başa bırakıyoruz.
“8 ay önce ülkeyi birlikte yönetmekten bahsedenler bugün birbirini yiyor”
8 ay öncesine kadar, Türkiye’yi birlikte yönetmekten bahsedenler bugün birbirine demediklerini bırakmıyor, sabah akşam kavga ediyor. Millete umut diye pazarladıkları cumhurbaşkanı adaylarını ellerine geçirdikleri ilk fırsatta siyasetten zorla emekli ettiler.
Gün geçmiyor ki milletce yüzümüzü kızartacak skandala, bir ayak oyununa şahit olmayalım. Ülkemizin siyaseti adına gerçekten üzüntü verici günlerden geçiyoruz.
Kendini muhalif oalrak tanımlayan vatandaşlarımızı kucaklayarak, onların da sesine kulak vererek milli birlik ve beraberleriğiizin bozulmasına müsaade etmeyeceğiz. Sizlerin şahsında tüm Bursalı vatandaşıma yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim dayanışma ve mıhabbetimizi daim eylesin.
31 Mart seçimleri
Bizde koltuklar, unvanlar amaç değil. Milletimize en güzel şekilde hizmet etmek için bir araçtır.
Muhalefet ile Cumhur İttifakı belediyeleri arasındaki fark, gece ile gündüz arasındaki fark gibidir. Bizde yarım zamanlı, şehirlerini ihmal eden belediye başkanları olmaz. Biz de seçmenini sadece seçimden seçime hatırlayan belediye başkanı olmaz. Şayet ezkaza böyle bir belediye başkanı çıkarsa, milletten önce hesabını biz sorar, biletini biz keseriz.





