HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 16:03

ALTINORDU'DA ENVER YILMAZ RÜZGARI SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.
ALTINORDU'DA ENVER YILMAZ RÜZGARI SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. 

İsmet Paşa Caddesi'nde gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde Enver Yılmaz, yoğun ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar ve esnaflar, Enver Yılmaz'a samimi bir şekilde sorunlarını ve taleplerini ileterek, çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Enver Yılmaz ziyaretlerin sonrasında yaptığı açıklamada, “2 günlük Ünye ziyaretimizin nihayetinde bugün Altınordu ilçemizin ana caddelerinden bir tanesi olan İsmet Paşa Caddesi de esnaf ziyaretlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz" dedi.

Yılmaz sözlerine şu şekilde devam etti; “Yağmurlu hava olmasına rağmen sabahın erken saatlerinden itibaren bize ekibimize ilgi alaka gösteren bütün hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. İsmet Paşa Caddesi ve şehrin ana arterlerindeki başta trafik sorunu, otopark sorunu olmak üzere projelerimizi devam ettireceğiz”

“Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Teminatıdır”

Enver Yılmaz, aynı zamanda Altınordu ilçesindeki birinci sanayi bölgesindeki durumu da değerlendirdi ve otopark alanlarındaki yetersizliklere değinerek “Buradaki birinci sanayi bölgesindeki o perişanlığı tekrar gördük. Özellikle otogar alanı bizim için çok ciddi bir rezerv alanıydı. O bölgeye yapılan projeyi tekrar bir gündeme alıp tekrar kamuoyuyla tartışmayı planlıyoruz. Bu çerçevede de hemşehrilerimiz bizlere yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır şiarıyla inşallah 31 Mart seçimlerinde umduğumuz beklediğimiz tüm Ordu’daki Ordu birlikteliğini oluşturduğumuz şekliyle destek vereceklerine, canı gönüllerine inanıyorum. Teşekkür ediyorum” dedi




Anahtar Kelimeler : ALTINORDUDA, ENVER, YILMAZ, RÜZGARI, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler