HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Ocak 2024 Pazar Saat: 15:10

KURTULMUŞ, BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ’Nİ ZİYARET EDECEK

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 28-31 Ocak’ta Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) resmi ziyaret gerçekleştirecek.
KURTULMUŞ, BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ’Nİ ZİYARET EDECEK

TBMM Başkanı Kurtulmuş’un, Bahreyn ve BAE ziyaretlerinde söz konusu ülkelerle ikili ve parlamentolar arası ilişkileri ele alması, küresel ve bölgesel konularda görüş alışverişinde bulunması bekleniyor.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, yarın ilk olarak Bahreyn’in başkenti Manama’da Bahreyn Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmed Al Musalam, Bahreyn Şura Meclisi Başkanı Ali bin Saleh Al Saleh ve Bahreyn Veliaht Prensi ve Başbakan Selman bin Hamed İsa Al Halife ile görüşme gerçekleştirecek.

Kurtulmuş’un, Bahreyn Kralı Hamed bin İsa Al Halife tarafından kabul edilmesi ve söz konusu kabulde küresel ve bölgesel konulara ilişkin fikir alışverişinde bulunulması öngörülüyor.

– BAE ziyareti

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bahreyn ziyaretinin ardından geçeceği BAE’nin başkenti Abu Dabi’de de ilk olarak Wahat Al Karama Şehitliği’ni ziyaret edecek.

Kurtulmuş, BAE Federal Ulusal Konsey’de BAE Federal Ulusal Konseyi Başkanı Saqr Ghobash ile görüşecek, onuruna verilecek davete katılacak.

Kurtulmuş’un, BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan tarafından da kabul edilmesi karşılıklı görüş alışverişinde bulunması öngörülüyor.

BHA





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler