HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Ocak 2024 Salı Saat: 16:28

“TAVŞAN ADAY ÇIKARMAYACAĞIZ!”

Ordu Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Akpınar Ordu CHP İl binasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.
“TAVŞAN ADAY ÇIKARMAYACAĞIZ!”

HALKIMIZ CEZAYI KESECEKTİR!


Hayat pahalılığına ve öğrencilerin,memurun,çiftçinin,işçinin, esnafın ve en vahimi emeklinin perişan olduğunu belirten Akpınar, “Halkımızın bu sefaletle, perişanlık içinde bu iktidara önümüzdeki yerel seçimlerde bir ders vereceğine canı gönülden inanıyoruz. Çünkü baktığımızda bugün 23 yıldır ülkeyi yöneten iktidar. Halkı bu kadar sefaletin ve yoksulluğun içine düşürmüş durumdayken, evinde canından çok sevdiği çocuğu karnesini küçükte olsun 1 veya 2 getirdiğinde ya da çocuğunun istemediği bir davranış sergilediğinde içinde cezalandırma ihtiyacında bulunuyor. Ceza olarak haftalığını kesiyorlar, farklı cezalar verme ihtiyacı duyuyorlar. Bu sefalet ve perişanlığın içinde bu ekonomik yoksulluğun içinde biz inanıyoruz ki halkımız iktidara artık önümüzdeki yerel seçimlerde yeter artık diyecektir.


ÖNÜMÜZDE Kİ GÜNLERDE DİĞER ADAYLARIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ


Bugüne kadar 12 Belediye Başkan adaylarını açıkladıklarını beyan eden Akpınar, “ Belediye başkan adayları belirlemeye devam ediyoruz. Bu anlayış içinde bugüne kadar 12 tane ilçe belediye başkan adayımızı belirlemiş bulunmaktayız ve önümüzdeki birkaç gün içinde birkaç tane daha ilçe belediye başkan adayımızı pırıl pırıl tertemiz insanlarımızı Ordulu hemşerilerimizle tanıştıracağız. Bizim halkımıza, insanımıza borcumuz var ve bu yüzden biz her şeyi itinayla çok iyi düşünerek, hassasiyet içinde planlamak zorundayız.

 

CHP’NİN ADAYI TAVŞAN ADAY OLAMAZ


Birkaç haftadır kamuoyunda çıkan Cumhuriyet Halk Partisinin Ordu Büyükşehir Belediyesi için bazı siyasi Partilerle ortaklaşa hareket ettiğini savunan haberler üzerine Akpınar, “Burası Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı tavşan aday olamaz. Cumhuriyet Halk Partisi kapalı kapılar ardında kimseyle pazarlık içinde bulunamaz. Cumhuriyet Halk Partisi ne konuşuyorsa,halkın önünde konuşur. Halkın gözünün önünde yapar, halkı için yapar.

 

İMAMOĞLU İSTANBUL’DA TARİH YAZDI


Cumhuriyet Halk Partisi tavşan aday çıkaramaz Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı bugün Orduda ki en mükemmel aday olacaktır. Adı sanı olup olmaması önemli değil. Bugün İstanbul’da tarih yazan Ekrem İmamoğlu’nu Beylikdüzü Belediye Başkanı adayı iken kimse tanımıyordu. Orduya 5 kere geldi ama bugün Ekrem bey İstanbul’da tarih yazıyor, Türkiye Cumhuriyeti’nde bakanlık yapmış, Başbakanlık yapmış bir insana karşı yarış kazandı ve o yarışın sonunda bugün İstanbullulara her anlamıyla hizmet ediyor.”ifadelerini kullandı.

 

ÖZEL HABER/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : “TAVŞAN, ADAY, ÇIKARMAYACAĞIZ!”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler