HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 09:40

"Enver Yılmaz'dan Sürpriz Çıkış"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Cumartesi günü 3 ilçede düzenlenen 4 ayrı mitinge katıldı.
"Enver Yılmaz'dan Sürpriz Çıkış"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Cumartesi günü 3 ilçede düzenlenen 4 ayrı mitinge katıldı. Ardından Pazar günü, Gölköylüler Derneği'nin düzenlediği etkinlikte hemşehrileriyle buluştu.

Görevde olduğu sürece haftanın 5 gününü ilçelerde geçiren Yılmaz, Ordu'ya geldiği günün ertesinde yeniden sahaya inerek halkla bir araya geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İzzet Yiğit adına düzenlenen halı saha turnuvasında hemşehrileriyle bir araya geldiğini belirten Yılmaz, bu etkinlikte İzzet Çavuş'u anarak duygusal bir anıya tanıklık etti.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit bir memleketi kurtarır! Gölköy ilçemizde, 1950 yılında gittiği İtalya’da öğrendiği yüksek gerilim hattı işçiliğini, ilçedeki diğer erkeklere de öğreterek meslek sahibi yapan İzzet Yiğit adına düzenlenen halı saha turnuvasında hemşehrilerimizle bir araya geldik. Avrupa’nın birçok ülkesinde sayıları 5 bini aşan kişiyi iş sahibi yapan İzzet Çavuş’u andık. Organizasyonu düzenleyen Gölköylüler Derneğimize nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum."


HABER MERKEZİ

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler