HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Ocak 2024 Pazar Saat: 14:57

Destici: Portakal Orda Kal !

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda sokak köpekleriyle ilgili sözlerinden dolayı kendisini eleştiren gazeteci Fatih Portakal'a yanıt verdi. Destici, “Portakal orda kal”
Destici: Portakal Orda Kal !

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici , sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda sokak köpekleriyle ilgili sözlerinden dolayı kendisini eleştiren gazeteci Fatih Portakal'a yanıt verdi. Destici, “Portakal orda kal” dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici , sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Portakal orda kal. Fatih Portakal saldırgan sokak köpekleri ile ilgili, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1932 yılında çıkardığı ve o dönemde tavizsiz uygulanan tamimi son çare olarak önermemizi küstahça, edepsiz ifadelerle ‘faşist kafa’ olarak nitelendiriyor. Esasen benim üzerimden Atatürk’ü hedef alıyor. Fakat cesareti o kadarına yetmiyor. Çünkü o kanaldan besleniyor. Öncelikle önerimizi ya da sözlerimizi eleştirebilirsiniz lâkin hakaret edemezsiniz. Aklınızı başınıza alın. Ayrıca bizim 2009/ 2014 arası Sivas uygulamamızda bir tane bile itlaf yok. Sözümüz söz: Aziz Milletimizin bize yetki vereceği her il ya da ilçede bir ay içerisinde sokaklarımızda, caddelerimizde bir tane dahi sahipsiz, başıboş, saldırgan sokak köpeği kalmayacak” ifadelerine yer verdi

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Destici:, Portakal, Orda, Kal, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler