HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 17:15

“HAZIRIZ, KARARLIYIZ!”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 31 Mart seçimlerinde yeniden Giresun Belediye Başkanı adayı gösterildi.
“HAZIRIZ, KARARLIYIZ!”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 31 Mart seçimlerinde yeniden Giresun Belediye Başkanı adayı gösterildi ve dün katıldığı aday tanıtım toplantısından sonra döndüğü Giresun şehir merkezinde büyük bir coşkuyla karşılandı. Şenlikoğlu, kalabalık bir topluluk önünde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı.

"Bize en büyük güç, bu coşku ve birlikteliktir. Giresun için #HazırızKararlıyız. Aşk, azim ve birliktelik içerisinde dün olduğu gibi bugün de bu meydanlardan haykırıyoruz. Bismillah diyerek, Cumhur İttifakımızla yeniden başlıyoruz. İnanıyoruz, yine başaracağız! Teşekkürler Giresun'um.

Giresun'umuz için hep birlikte hazırız, kararlıyız! 

Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle bir kez daha şehrimizin kalkınması, refahı ve geleceği için yola çıkmış bulunuyoruz. 

Giresun’umuz bizler için sadece bir şehir değil; bir yaşam, bir hayat, bir aşk ve bir sevgidir. Ömrümüzün hemen hemen her anının geçtiği Giresun’umuza hamdolsun yeniden hizmet etmek gibi bir imkân doğdu.

Son 5 yılda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla şehrimize değer kattık. Ancak biliyoruz ki, yapacak çok daha işimiz var. Belirlediğimiz ‘Vizyon 2028’ hedefi ile daha büyük, daha güçlü bir Giresun için kollarımızı sıvazladık.

Şehrimizin her bir ferdi ile ortak akıl ve işbirliği içerisinde Giresun'umuzu daha ileri taşıyacağımıza gönülden inanıyorum.

Güzel şehrimiz için boş vaat vermedik, ne söylediysek yaptık, yapmaya da devam edeceğiz ve yine biz yaparız!

#Giresun’umuza olan sevdamızla birlikte daha nice başarılar elde etmek dileğiyle bir kez daha Giresun Belediye Başkan Adaylığını şahsıma layık gören başta Gönül Belediyeciliğin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bizleri yürekten destekleyen büyüğünden küçüğüne tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Şehrimize ve Aziz milletimize hizmet yolunda, 2028 Vizyonu ile Cumhur İttifakımızla birlikte durmadan, yorulmadan, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

"#HazırızKararlıyız”

Şenlikoğlu'nun konuşması, coşkulu bir atmosferde gerçekleşti ve kalabalık tarafından büyük destek gördü. Yeniden aday gösterilmesiyle birlikte, Giresun halkının desteği ve birlikteliğiyle önümüzdeki dönem için hedeflerini ve kararlılığını dile getirdi. Bu konuşma, Şenlikoğlu'nun seçim kampanyasına başlangıç olarak nitelendirilirken, Giresun'un gelişimi ve refahı için birlikte çalışma çağrısı yapıldı.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : “HAZIRIZ, KARARLIYIZ!”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler