HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Ocak 2024 Cumartesi Saat: 16:05

NUMAN KURTULMUŞ GAZETECİLERLE BİR ARADA

Türkiye Bisiklet Federasyonu, Parlamento Muhabirleri Derneği ve Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından TBMM'nin ev sahipliğinde düzenlenen "bisiklet etkinliği"nde, gazeteci meslektaşlarız ile bir araya geldi.
NUMAN KURTULMUŞ GAZETECİLERLE BİR ARADA

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Türkiye Bisiklet Federasyonu, Parlamento Muhabirleri Derneği ve Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından TBMM'nin ev sahipliğinde düzenlenen "bisiklet etkinliği"nde, gazeteci meslektaşlarız ile bir araya geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Kurtulmuş” 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Türkiye Bisiklet Federasyonu, Parlamento Muhabirleri Derneği ve Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından TBMM’nin ev sahipliğinde düzenlenen “bisiklet etkinliği”nde kıymetli gazeteci arkadaşlarımızla bir araya geldik.

Gazi Meclisimizin çatısı altında düzenlenen bu güzel etkinlikte yarışanları tebrik ediyor, dereceye girenleri kutluyorum.

Bu anlamlı program vesilesiyle Gazze'de görevleri başındayken hayattan koparılan gazeteci kardeşlerimizin aziz hatıralarını bir kez daha hayırla yâd ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ 




Anahtar Kelimeler : NUMAN, KURTULMUŞ, GAZETECİLERLE, BİR, ARADA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler