HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Ocak 2024 Cuma Saat: 10:06

"BEN DEĞİL BİZİZ"

Demokrat Parti Altınordu Belediye başkan adayını Ertuğrul Koç olarak açıkladı.
"BEN DEĞİL BİZİZ"

Demokrat Parti Altınordu Belediye başkan adayını Ertuğrul Koç olarak açıkladı

               Parti binasında düzenlenen aday açıklama törenine Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Cemal Enginyur’ta katıldı.

               Demokrat Parti Altınordu Belediye Başkan adayı Ertuğrul Koç yaptığı açıklamasında, ‘’ Büyük bir coşku ve umutla karşınızda olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Hepinizi en içten selamlıyor, bu özel anı birlikte paylaşmanın heyecanını yaşıyorum’dedi.

‘’Sorumluluk alıyorum’’

               Koç açıklamasını şöyle sürdürdü. ‘’Öncelikle, bu sorumluluk dolu göreve layık görülmemde emeği geçen Demokrat Parti Genel Başkanımız,  Gültekin UYSAL'a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Cemal Enginyurt'a ve tüm teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin destekleriyle bu yolda yürümek benim için büyük bir onur.

               Bugün burada bulunmamızın temel amacı, Altınordu İlçemizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek ve bu güzellikleri tüm Türkiye'ye örnek teşkil etmek. Bu yolda tek hedefimiz, "Ben" değil, "Biz" diyerek birlik ve beraberlik içinde seçimi kazanmak ve belediyemizi Türkiye'nin gözbebeği yapmaktır.

İnanıyorum ki, birlikte çalışarak, sizlerin değerli desteği ve gayretiyle bu hedefe ulaşacağız. Bu seçimin, ilçemize ve ülkemize büyük bir bereket getirmesini temenni ediyorum. Gelin, el birliğiyle bu yolda yürüyerek, Altınordu İlçemizi daha da yüceltelim!’’

Enginyurt:

‘’Herkesi kucaklıyoruz’’

               Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Cemal Enginyur ‘’Bugün Demokrat Parti olarak, Ordu'da bir meşaleyi tutuşturuyor ve Altın Ordu için heyecanlı bir başlangıç yapıyoruz. ‘’ dedi.

               Enginyurt konuşmasında ayrıca ‘’Demokrat Parti, adalet, doğru yol ve anavatan partisi birleşiminin bir ürünü olan 78 yıllık bir siyasi hareket olarak, Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Gürcü, Alevi, Sünni ayrımı yapmaksızın herkesi kucaklayan bir siyasi haraket partisidir’’ yorumunu yaptı.

‘’Vatandaşın sesi olduk’’

               Cemal Enginyurt; ‘’Demokrat Parti, halk için mücadele veren bir hareket olarak emeklilik sorunlarından tutun da uzman çavuşlardan sözleşmeli erlere, kadroya geçemeyenlere kadar birçok konuda vatandaşların sesi olmuştur. Ancak, bu zamana kadar çözülememiş sorunlar ve adaletsizliklerle karşı karşıyayız.

Bizler, çiftçiden esnafa, işsiz gençlerden mağdur öğretmenlere kadar toplumun her kesiminden gelen sorunlara duyarlıyız. Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği sözlerin yerine getirilmemesi, torpilin işe alımlarda hâlâ varlığını sürdürmesi gibi konular halkımızın günlük yaşamını etkilemektedir.

‘’Haksızlıklara karşı susmuyoruz’’

               Demokrat Parti olarak, bu haksızlıklara karşı susmuyor, mücadele ediyoruz. Ordu'nun güzelliklerini korumak, Altın Ordu'yu gerçek anlamda bir altın şehir yapmak için buradayız. Belediyelerin etkili bir şekilde yönetilmediği, projelerin hayata geçirilmediği bir dönemi sona erdirmek adına Demokrat Parti olarak sorumluluk alıyoruz.Altınordu için bir umut kaynağı olmak, gençlerin göç etmesini engellemek ve gurbetteki insanlarımızı tekrar Ordu'ya döndürmek amacıyla çıkılan bu yolda, Demokrat Parti olarak Ordulu kardeşlerimizi muhtaç bırakmayacağımızı ve Ordu'nun altın bir şehir olması için çabalayacağımızı belirtiyoruz.Altın Ordu Belediye Başkanlığı için adayımızı Ertuğrul Koç olarak ilan ediyor, halkımızın destek ve dua bekliyoruz. Allah hayırlı ve uğurlu etsin’’ diye konuştu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : "BEN, DEĞİL, BİZİZ"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler